Στα 15 της, η Μύτη της άρχισε να μεγαλώνει Ανεξέλεγκτα. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, δεν θα το Πιστεύετε!

H εφηβική ηλικία είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο οι ορμόνες που επηρεάζουν το πώς νιώθουμε και αισθανόμαστε, αλλά εκείνη την περίοδο αλλάζει ξαφνικά και η εξωτερική μας εμφάνιση.

Μία γυναίκα από την Λουιζιάνα, η Pamela Ichard, μεταμορφώθηκε με τρ…
H εφηβική ηλικία είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο οι ορμόνες που επηρεάζουν το πώς νιώθουμε και αισθανόμαστε, αλλά εκείνη την περίοδο αλλάζει ξαφνικά και η εξωτερική μας εμφάνιση.

Μία γυναίκα από την Λουιζιάνα, η Pamela Ichard, μεταμορφώθηκε με τρόπο που θα την επηρέαζε για τις επόμενες δεκαετίες. Αφού πάλευε για χρόνια με μια προχωρημένη μορφή της ροδόχρου ακμής που ξεκίνησε όταν ήταν έφηβη, πλέον έχει μεταμορφωθεί εντελώς χάρη στην εκπομπή: The Doctors.

Γνωρίστε την Pamela Ichard από την Λουιζιάνα. Η εικόνα την δείχνει όταν ήταν μόλις 15 και είχε ξεκινήσει να συμβαίνει κάτι στο πρόσωπό της που δεν μπορούσε κάπως να ελέγξει.

Ενώ μεγάλωνε, άρχισε να αναπτύσσει μία πολύ βαριά μορφή ακμής και παρατήρησε πως η ποιότητα του δέρματός της είχε υποβαθμιστεί.

Όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της, παρατήρησε πως η μύτη της άρχισε να αλλάζει σχήμα.

Από τότε, ποτέ δεν σταμάτησε να μεγαλώνει.

Θα περίμενε 30 χρόνια μέχρι τελικά να πάρει την βοήθεια που χρειαζόταν…

Εδώ η Pamela είναι 46 ετών. Υποφέρει από μία προχωρημένη μορφή της ροδόχρου ακμής που λέγεται rhinophyma. Η αιτία της πάθησης δεν είναι γνωστή αλλά συνήθως αναπτύσσεται αφού η ροδόχρου ακμή έχει ήδη ξεκινήσει στο πρόσωπο. Ο γιατρός της είχε δώσει πολλά φάρμακα αλλά τίποτα δεν έπιανε.

Η πάθηση αυτή είχε αλλάξει εντελώς τη ζωή της: “Δεν έβγαινα από το σπίτι και ήμουν πολύ αγχωμένη.”

“Σίγουρα θα υπάρχει θεραπεία, πρέπει να υπάρχει. Απλά θέλω να είμαι φυσιολογική,” εξήγησε στην εκπομπή.

Η Pamela εμφανίστηκε το 2016 σε ένα επεισόδιο για να περιγράψει την εμπειρία της από αυτή την πάθηση.

Αφού μίλησε για την περίπτωσή της, της προσέφερε δωρεάν θεραπεία η Dr. Ann Zedlitz για να διορθώσει τον όγκο στην μύτη της! Η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη…

Ήταν έτοιμη να κάνει αυτή την σημαντική αλλαγή στην ζωή της.

Δείτε μία φωτογραφία της λίγο μετά την επέμβαση που της άλλαξε τη ζωή:

Στο τέλος, είχε γίνει αγνώριστη. Οι τελευταίες φωτογραφίες είναι από μία πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή. Όταν την ρώτησαν πώς νιώθει, είπε: “Είμαι ενθουσιασμένη με τον νέο μου εαυτό. Δεν χρειάζεται πια να κρύβομαι πίσω από τα μαλλιά μου,” είπε.

Εκπληκτικό το αποτέλεσμα, δεν συμφωνείτε;

Η Dr. Zedlitz θέλει και άλλοι να ξέρουν πως εάν πάσχετε από αυτή την πάθηση, υπάρχουν θεραπείες που μπορεί να βοηθήσουν. Η μύτη της Pamela μεταμορφώθηκε εντελώς μέσα σε 3 μόλις μήνες!

ΠΗΓΗ
Στα 15 της, η Μύτη της άρχισε να μεγαλώνει Ανεξέλεγκτα. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, δεν θα το Πιστεύετε! Στα 15 της, η Μύτη της άρχισε να μεγαλώνει Ανεξέλεγκτα. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, δεν θα το Πιστεύετε! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.