Υπολογιστές μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο θα φτιάξουν υπερανθρώπους μέχρι το 2029!

Υπολογιστές μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο θα φτιάξουν υπερανθρώπους μέχρι το 2029!
Όπως δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος Μηχανικής της Google

Σε ομιλία του στο Όστιν του Τέξας, o Ρέι Κουρτσβάιλ τόνισε πως το 2029, οι υπολογιστές θα έχουν ανθρώπινο επίπεδο νοημοσύνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπολογιστές να αποκτούν ανθρώπινη νοημοσύνη και να λαμβάνουν θέση μέσα... στο μυαλό μας

Σε 12 χρόνια θα είμαστε υπεράνθρωποι, πιο έξυπνοι, και πιο δυνατοί.

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο διευθυντής του τμήματος Μηχανικής της Google, Ρέι Κούρτσβάιλ , που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, έχει κάνει ήδη 147 προβλέψεις κι έχει επαληθευτεί κατά 86%, τότε αρχίζουμε να μπαίνουμε στο προχωρημένο μυαλό του.

Ο επιστήμονας που λαμβάνει 150 χάπια την ημέρα για να ξεγελάσει το θάνατο, θεωρεί τον εαυτό του μελλοντολόγο και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", προέβλεψε ότι, η τεχνολογική μοναδικότητα - όπως αποκαλεί το φαινόμενο των υπερανθρώπων- θα μπορούσε να συμβεί το 2029.

Σε ομιλία του στο Όστιν του Τέξας, o Κουρτσβάιλ τόνισε πως το 2029, οι υπολογιστές θα έχουν ανθρώπινο επίπεδο νοημοσύνης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπολογιστές να αποκτούν ανθρώπινη νοημοσύνη και να λαμβάνουν θέση μέσα... στο μυαλό μας .

"Η εμφύτευση υπολογιστών στον ανθρώπινο εγκέφαλο δεν είναι απλώς ένα μελλοντικό σενάριο", τόνισε ο Κουρτσβάιλ προσθέτοντας πως, με βάση το τι συμβαίνει σήμερα, η τάση αυτή θα επιταχυνθεί.

Επεσήμανε ακόμη πως οι μηχανές μας έχουν ήδη κάνει πιο έξυπνους, όπως ακριβώς και η χρήση κινητών τηλεφώνων.
Ωστόσο, το στέλεχος της Google δεν ανησυχεί για την απειλή που εγκυμονούν τα ευφυή ρομπότ για την ανθρωπότητα.

"Από το 2029 ο ανθρώπινος εγκέφαλος θα διασυνδέεται με μηχανήματα. Στον εγκέφαλο θα τοποθετούνται νανομηχανές με την βοήθεια των οποίων θα σκεφτόμαστε πιo έξυπνα και θα είμαστε δυνατοί",πρόσθεσε.
Υπολογιστές μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο θα φτιάξουν υπερανθρώπους μέχρι το 2029! Υπολογιστές μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο θα φτιάξουν υπερανθρώπους μέχρι το 2029! Reviewed by olablogs on 14:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.