9 αληθινές επιθέσεις από κροκόδειλους σε ανθρώπους - βίντεο


Ο κροκόδειλος είναι ζώο που ανήκει στην τάξη των μεγάλων ερπετών. Η τάξη αυτή διαιρείται σε τρεις οικογένειες: των κροκοδειλιδών, των αλλιγατοριδών και των γαβιαλιδών.

Οι κροκόδειλοι είναι διαδεδομένοι σε πολλά μέρη της γης. Σήμερα μπορεί να συναντηθούν κροκόδειλοι στη βόρεια και κεντρική Αμερική, στο βορειοδυτικό τμήμα της νότιας Αμερικής, στις Αντίλλες, στην Αφρική καθώς και στα νησιά που βρίσκονται στις ανατολικές της ακτές, στην Ινδονησία, στις Φιλιππίνες, στη νότια Ασία.

Η λέξη "κροκόδειλος" προέρχεται από την αρχαία ελληνική σύνθετη λέξη "Κροκόδριλος" (αρχ. κρόκη = βότσαλο, δρίλος = σκώληξ), η οποία σημαίνει κυριολεκτικά "Ο σκώληκας των βοτσάλων". Η ονομασία αυτή πιθανότατα προέρχεται είτε από την συνήθεια των κροκοδείλων να λιάζονται στα βότσαλα δίπλα από τον Νείλο, είτε λόγω του φολιδωτού τους δέρματος που θυμίζει πέτρες. Η ονομασία αυτή με τα χρόνια άλλαξε σε "Κροκόδειλο".

Ας δούμε παρακάτω μερικές επιθέσεις από κροκόδειλους σε ανθρώπους
9 αληθινές επιθέσεις από κροκόδειλους σε ανθρώπους - βίντεο 9 αληθινές επιθέσεις από κροκόδειλους σε ανθρώπους  -  βίντεο Reviewed by olablogs on 23:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.