ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το Flyboard έχει αποκλειστεί από το πέταγμα του jet-powered hoverboard στη Γαλλία, πυροδοτώντας την συζήτηση των πολιτικών της χώρας σχετικά με την καινοτομία.

Το Flyboard Air χρησιμοποιεί μια ανεξάρτητη μονάδα αεριοπροώθησης (τζετ) που του δίνει την δυνατότητα να πετάει αυτόνομα έως και για δέκα λεπτά..

Το hovercraft της εταιρείας Zapata μπορεί να φτάσει σε μέγιστο ύψος 10.000 ποδιών, αναπτύσσοντας ταχύτητα 93 μίλια ανά ώρα.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook στις 10 Μαρτίου, o Franky Ζαπάτα, ιδρυτής της εταιρείας που φέρει το όνομά του, είπε ότι «πιθανότητα το Flyboard δεν θα πετάξει ποτέ ξανά στη Γαλλία,»

Η Γαλλική Υπηρεσία Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας απαγόρευσε τις πτήσεις με την συσκευή αυτή αφού δεν πληρούνται οι κανόνες ασφάλειας και ο κατασκευαστής σκέφτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την Γαλλία, ψάχνοντας άλλη χώρα για να αναπτύξει την εφεύρεση του..
ΠΗΓΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.