Εντυπωσιακό: Άνδρας μάζεψε χιλιάδες καπάκια και μεταμόρφωσε την κουζίνα του με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Ένας άνδρας, σχεδίασε και κατασκεύασε έναν πάγκο για την κουζίνα του με καπάκια.

Μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, συγκέντρωσαν 2.530 καπάκια μπύρας για αυτό το έργο. Ο χρόνος που χρειάστηκαν για να τα συλλέξουν ήταν 5 χρόνια. «Η αρχική ιδέα ήταν να σχεδιάσω μια εικόνα που να αποτελείται από καπάκια. Στη συνέχεια, επέλεξα έναν πολύ πιο εύκολο δρόμο για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα», αναφέρει ο δημιουργός.

Η επιλεγμένη ακολουθία ονομάζεται ROYGBIV, (μια ακολουθία αποχρώσεων, που συνήθως δημιουργεί ουράνιο τόξο με χρώματα: κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, λουλακί και βιολετί).

Χρειάστηκαν τουλάχιστον 4 ώρες και αρκετές επανεκκινήσεις για να πάρει το επιθυμητό σχήμα. «Αρχικά με ενοχλούσε η ευθυγράμμιση στα καπάκια και η ταξινόμηση ανά χρώμα. Στο τέλος αποφασίσαμε να κάνουμε πιο ελεύθερα σχήματα, που πιστεύω πως είναι το μυστικό συστατικό». Όλα τα καπάκια καλύφθηκαν με 5 στρώσεις εποξεικής ρητίνης και το έργο ήταν έτοιμο.
Ένας δημιουργικός άνδρας, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στον πάγκο της κουζίνας του, δίνοντάς του ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό.

Σε διάστημα 5 ετών, ο ίδιος, η οικογένεια και οι φίλοι του, συνέλεξαν 2.530 καπάκια.

«Αρχικά, τα καπάκια διαχωρίστηκαν ανάλογα με το χρώμα τους. Βασικά, προσπαθήσαμε να τα ταξινομήσουμε με τη μέθοδο ROYGBIV.»

«Η βάση αποτελείται από δύο μεγάλα κομμάτια κόντρα πλακέ. Κάποια τμήματα είναι από λεύκα και οι εγκοπές έγιναν με επιτραπέζιο πριόνι.»

«Ο πάγκος βάφτηκε μαύρος ματ με πολλές στρώσεις αντισκωρικού. Το φινίρισμα δεν χρειαζόταν να είναι τέλειο, δεδομένου του ότι θα καλυπτόταν με ρητίνη.»

«Ωστόσο, έπρεπε να είναι σε άριστο επίπεδο, αλλιώς η εποξεική ρητίνη θα έμενε στα χαμηλά σημεία.»

«Η αρχική ιδέα ήταν να σχεδιάσω μια εικόνα που να αποτελείται από καπάκια. Στη συνέχεια, επέλεξα έναν πολύ πιο εύκολο δρόμο για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.»

«Η ρητίνη γεμίζει κάθε κενό χώρο. Έπρεπε να πέσει αργά για να δημιουργηθούν λεπτά στρώματα και όχι ένα αρκετά παχύ στρώμα που θα κάλυπτε τα καπάκια.»

«Για να καλυφθούν ομοιόμορφα, χρειάστηκαν 5 στρώσεις.»

«Οπτικά, θεωρήσαμε πως θα ήταν πιο ενδιαφέρον να εμφανίζονταν διάσπαρτα τα καπάκια με διαφορετικά χρώματα.»

«Εδώ, είναι εμφανές πως τα χρώματα μπλέκονται μεταξύ τους και δεν έχουν χρωματικά όρια.»

«Είμαι τόσο περήφανος για αυτό το έργο. Πρόκειται για κάτι διαφορετικό που κάναμε όλοι μαζί», αναφέρει ο δημιουργός.

ΠΗΓΗ
Εντυπωσιακό: Άνδρας μάζεψε χιλιάδες καπάκια και μεταμόρφωσε την κουζίνα του με τον πιο μοναδικό τρόπο. Εντυπωσιακό: Άνδρας μάζεψε χιλιάδες καπάκια και μεταμόρφωσε την κουζίνα του με τον πιο μοναδικό τρόπο. Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.