Σκύλος δοκιμάζει πίτσα για πρώτη φορά στη ζωή του. Προσέξτε τώρα την ΕΠΙΚΗ του αντίδρασή..!

Σκύλος δοκιμάζει πίτσα για πρώτη φορά στη ζωή του. Προσέξτε τώρα την ΕΠΙΚΗ του αντίδρασή..! Σκύλος
Σκύλος δοκιμάζει πίτσα για πρώτη φορά στη ζωή του. Προσέξτε τώρα την ΕΠΙΚΗ του αντίδρασή..! Σκύλος Όταν ένα πίτμπουλ σώζεται από μια διαμάχη μεταξύ σκύλων, πολλά υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Ο Mighty Finn, είναι ένα από τα 367 σκυλιά που διασώθηκαν στη δεύτερη μεγαλύτερη διακρατική μάχη μεταξύ σκυλιών, στις ΗΠΑ, στις 23 Αυγούστου 2013. Συνολικά 486 σκυλιά έπρεπε να είχαν διασωθεί στην Αλαμπάμα, τη Γεωργία, το Μισισιπή και το Τέξας. Ο Finn ήταν ένα από τα σκυλιά που διέσωσαν από την πρώτη κιόλας μέρα.

Η ζωή του έχει βελτιωθεί απίστευτα από εκείνη την ημέρα, δόξα τω Θεώ. Ο Finn είναι πλέον μέλος της οικογένειας τεσσάρων σκύλων και δύο γατών και ζει στο New Jersey. Πηγαίνει για δουλειά κάθε μέρα με νέα μαμά του, την εκπαιδεύτρια σκύλων Andrea Kilkenny. «Ο Finn έχει κάνει πολλούς φίλους, τόσο ανθρώπους όσο και σκύλους», δήλωσε η Kilkenny. «Έχουμε εκπλαγεί με το πόσο καλά τα πηγαίνει και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει καθημερινά. Αγαπά να γνωρίζει νέους ανθρώπους και είναι πολύ ευγενικός.»

Οι ημέρες του Finn είναι πλέον γεμάτες με παιχνίδια στον ήλιο, εκδρομές στην παραλία και παιχνίδι με άλλα σκυλιά. Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι! Η σελίδα του στο Facebook


, δείχνει την υπέροχη ζωή που περνά, προσπαθώντας να σώσει και άλλα σκυλιά ακριβώς σαν κι αυτόν.
Το πιο διασκεδαστικό, πιο απροσδόκητο όφελος από τη νέα του ζωή όμως; Αυτή η πίτσα! Οι ανθρώπινοι φίλοι του αποκαλούν την αντίδρασή του «Το ξεζούμισμα της πίτσας.» Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο για να δείτε γιατί!
Σκύλος δοκιμάζει πίτσα για πρώτη φορά στη ζωή του. Προσέξτε τώρα την ΕΠΙΚΗ του αντίδρασή..! Σκύλος δοκιμάζει πίτσα για πρώτη φορά στη ζωή του. Προσέξτε τώρα την ΕΠΙΚΗ του αντίδρασή..! Reviewed by olablogs on 18:30 Rating: 5
Από το Blogger.