Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Α.Τ.Ι.Α. ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Στα ύψη έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια ο αριθμός αναφορών θέασης Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (UFO) σύμφωνα με τον στατιστικολόγο Sam Monfort, του George Mason University, ο οποίος μελέτησε τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη βάση του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς (οργάνωση στην ΗΠΑ που καταγράφει θεάσεις UFO ανά τον κόσμο) και δημιούργησε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2017 ένα χάρτη της υφηλίου με εμφανίσεις UFO ανά δέκα εκατομμύρια ανθρώπους.

Σύμφωνα με την ανάλυση του, οι αναφορές θέασης UFO είναι στο υψηλότερο επίπεδο που ήταν ποτέ. Οι δε αναφορές που έχουν καταγραφεί κατά τον 21 αιώνα, ξεπερνούν αυτές που είχαμε τον 20ο! Οι χώρες με το μέγιστο όριο μέτρησης είναι σε βαθιά απόχρωση του κόκκινου και έχουν πάνω από 25 εμφανίσεις ανά 10 εκατομμύρια ανθρώπους. Σε αυτές συγκαταλέγονται τα μεγαθήρια: Η.Π.Α, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έρχονται να συμπληρώσουν τη λίστα των πρωτοπόρων οι: Κόστα Ρίκα, Γουινέα, Νέα Ζηλανδία, Κουβέιτ, Ισλανδία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Κροατία, οι Σκανδιναβικές χώρες, αλλά και η Ελλάδα (στη 10η θέση σύμφωνα με το ufo-hunters.com)! Η συντριπτική πλειοψηφία των αναφερθέντων θεάσεων UFO λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις οποίες καταγράφονται περίπου 2500 θεάσεις ανά 10 εκατομμύρια ανθρώπους.

Αναλυτικότερα τα στοιχεία που επεξεργάστηκε και παρουσιάζει ο Manfort είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα vizthis.wordpress.com όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πλήθος πληροφοριών, δεδομένων και σχεδιαγραμμάτων για το θέμα των ΑΤΙΑ.
ΠΗΓΗ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Α.Τ.Ι.Α. ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ Α.Τ.Ι.Α. ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.