ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: Το Καστελόριζο είναι το ακριβότερο κομμάτι γης στον πλανήτη (Βίντεο)

Στην τηλεόραση του Κρήτη-tv και στην εκπομπή «Αντιθέσεις» βρέθηκε ο γεωπολιτικός αναλυτής Σάββα Καλεντερίδης.
Η Γεωπολιτική στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και την Ελληνο-τουρκική ένταση που υποβόσκει τον τελευταίο διάστημα, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνέντευξης με τον γεωπολιτικό αναλυτή Σάββα Καλεντερίδη και τον καθηγητή Διεθνούς Πολιτικής στο πανεπιστήμιο της Κρήτης Δημήτρη Ξενάκη στην εκπομπή «Αντιθέσεις» του δημοσιογράφου Γιώργο Σαχίνη.
Αυτό που θα συζητηθεί είναι η εκτίμηση του κ. Καλεντερίδη ότι το ακριτικό νησί μας το Καστελόριζο είναι «το ακριβότερο κομμάτι γης στον πλανήτη.» Ο λόγος βέβαια είναι η Ελληνική ΑΟΖ που φτάνει μέχρι την Αίγυπτο και τα πετρέλαια που υπάρχουν από κάτω και σε όλο σχεδόν το υποθαλάσσιο οικόπεδο. Δείτε το σημείο της συνέντευξης παρακάτω:
Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου όπου εξέφρασε και αυτός τις δικές του εκτιμήσεις. Δείτε παρακάτω όλη την εκπομπή «Αντιθέσεις»:

crashonline.gr
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: Το Καστελόριζο είναι το ακριβότερο κομμάτι γης στον πλανήτη (Βίντεο) ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: Το Καστελόριζο είναι το ακριβότερο κομμάτι γης στον πλανήτη (Βίντεο) Reviewed by olablogs on 21:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.