Τεστ: Διαλέξτε την πόρτα που σας τρομάζει περισσότερο και μάθετε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας

Είσοδος Νούμερο 1

Αν φοβάστε την είσοδο της παγωμένης σπηλιάς, σημαίνει ότι ψάχνετε για συναισθηματική ζεστασιά. Σας τρομοκρατούν τα αισθήματα μοναξιάς, δυστυχίας και απόγνωσης. Παρόλα αυτά το να φοβάστε τη συγκεκριμένη είσοδο έχει και τη θετική του πλευρά. Δείχνει ότι είστε σε μία καλή περίοδο της ζωής σας. Ότι δέχεστε τον εαυτό σας όπως είναι και δεν πιστεύετε ότι πάει κάτι «λάθος» με εσάς.
Είσοδος Νούμερο 2

Αν το ανατριχιαστικό τούνελ σε τρομάζει, σημαίνει ότι χρειάζεστε μία συναισθηματική εξερεύνηση. Το βρώμικο νερό δεν είναι καλό σημάδι. Δείχνει ότι χρειάζεστε να βγάλετε όλο το ψυχολογικό βάρος από πάνω σας για να δείτε καθαρά.

Είσοδος Νούμερο 3

Αν φοβάστε να εισέλθετε στο εγκαταλελειμμένο κτήριο σημαίνει ότι είστε ένας πολύ δυνατός, έξυπνος και αναλυτικός άνθρωπος. Βλέπετε τη ζωή όπως πραγματικά είναι και ζείτε με υψηλές αξίες περιμένοντας το ίδιο και από τους γύρω σας.
Είσοδος Νούμερο 4

Αυτό το τρομαχτικό εγκαταλελειμμένο σπίτι μοιάζει με την αρχή κάποιου εφιάλτη σας; Αυτό δείχνει ότι το σπίτι για εσάς είναι όπου είναι και η καρδιά σας και έχετε πολύ αγάπη να δώσετε. Είστε γενναιόδωρος και αφοσιωμένος. Θέλετε να προστατέψετε αυτούς που αγαπάτε και να τους δώσετε όλα όσα χρειάζονται.
Είσοδος Νούμερο 5

Το να μπεις σε ένα βαθύ πηγάδι είναι τρομαχτικό. Δεν ξέρεις τι υπάρχει εκεί κάτω, πώς θα βγεις και τι θα κάνεις. Αυτό δείχνει ότι είστε κολλημένοι όχι σε μία τρομαχτική, αλλά σε μία βαρετή κατάσταση. Κάποιοι θα επαναπάυονταν σε αυτή την κατάσταση όμως εσείς αγαπάτε την περιπέτεια. Γνωρίζετε τον εαυτό σας και έχετε αυτοπεποίθηση.
Είσοδος Νούμερο 6

Αυτή η τρύπα κουνελιού σας τρομάζει; Είστε ο τύπος ανθρώπου που νιώθει ασφάλεια με τα γνώριμα πράγματα. Μάλλον δεν είστε εντελώς σίγουροι τι θέλετε από τη ζωή σας. Το ότι η είσοδος οδηγεί κάτω από το έδαφος συμβολίζει τα κομμάτια του εαυτού σας που είναι πιο σκοτεινά. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε πράγματα που έχουν μείνει μέσα σας και φοβάστε να τα σκεφτείτε. Θα μπορούσατε να είστε χαρακτήρας της «Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων.» Θα σας βοηθούσε πολύ μια ψυχολογική διαδικασία που ονομάζεται «wonderland» στην οποία παίρνετε ένα χαρτί και γράφετε «όλα όσα θέλω πραγματικά να κάνω σε αυτή τη ζωή» και ξεκινάτε με το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό.

Είσοδος Νούμερο 7

Αν φοβάστε αυτές τις σκάλες έχετε δίψα για ζωή. Αλλά πολλές φορές τείνετε να ξεπερνάτε τα όρια. Το να κατεβαίνεις μία σκοτεινή σκάλα συμβολίζει τη συναισθηματική πίεση. Τα πεσμένα φύλα συμβολίζουν μία νέα περίοδο που ξεκινάει στη ζωή σας. Αν φοβάστε αυτή την είσοδο δείχνει επίσης ότι φοβάστε το θάνατο και ό,τι συμβαίνει μετά από αυτόν.

Είσοδος Νούμερο 8

Αν φοβάστε αυτή την επιβλητική, μπλε πόρτα είναι για καλό σκοπό. Το χρώμα της πόρτας συμβολίζει τον ουρανό και τη θάλασσα που αφήνετε πίσω σας μπαίνοντας στην είσοδο. Είναι επίσης χρώμα που συνδέεται με τη σταθερότητα. Είστε παραγωγικοί και έχετε έντονο το αίσθημα της υπερηφάνειας.
Τεστ: Διαλέξτε την πόρτα που σας τρομάζει περισσότερο και μάθετε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας Τεστ: Διαλέξτε την πόρτα που σας τρομάζει περισσότερο και μάθετε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.