Όταν οι Ιδιοκτήτες του έπεφταν για ύπνο, αυτός ο Σκύλος έμενε ξάγρυπνος ΟΛΟ το Βράδυ. Μόλις ανακάλυψαν τον Λόγο, Πάγωσαν!




Μια οικογένεια υιοθέτησε πρόσφατα έναν σκύλο από καταφύγιο ζώων. Πήραν τον σκύλο σπίτι και τον έλουσαν με αγάπη. Όταν αποδείχτηκε ότι ο σκύλος ήταν ένας ευαίσθητος, χουχουλιάρικος φίλος, κατάλαβαν ότι είχαν κάνει την σωστή επιλογή. Κάθε μέρα πήγαιναν τον σκύλο βόλτες, έπαιζαν μαζί του στο πάρκο και του μάθαιναν ακόμα και μερικά κόλπα.



Τελικά το νέο μέλος της οικογένειας τους ήταν ο τέλειος σκύλος. Αλλά υπήρχε κάτι που έβρισκαν παράξενο: κάθε βράδυ ο σκύλος καθόταν στο κρεβάτι των ιδιοκτητών του και τους κοιτούσε μέχρι που έπεφταν για ύπνο. Όταν ξυπνούσαν, ο σκύλος ήταν εκεί ξύπνιος και τους κοιτούσε.

Παρ’όλο που δεν ένιωθαν να κινδυνεύουν, συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν δει ποτέ τον σκύλο τους να κοιμάται. Που και που κοιμόταν με μισόκλειστα μάτια, αλλά ποτέ δεν τον είχαν δει να κοιμάται στ’αλήθεια.



Οι ιδιοκτήτες άρχισαν να ανησυχούν ότι ο σκύλος ήταν άρρωστος, έτσι τον πήγαν στο κτηνίατρο. Αλλά μετά από μια λεπτομερή εξέταση, ο κτηνίατρος δεν βρήκε κάτι.



Παρ’όλο που ανακουφίστηκαν που ο σκύλος τους ήταν καλά στην υγεία του, ήθελαν να μάθουν για ποιο λόγο συμπεριφερόταν τόσο παράξενα. Κατάλαβαν ότι έπρεπε να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν του σκύλου τους, έτσι πήγαν στο καταφύγιο από όπου τον είχαν υιοθετήσει. Όταν είπαν στους εργαζόμενους για την παράξενη νυχτερινή συμπεριφορά του σκύλου, η εξήγηση που έλαβαν τους ράγισε την καρδιά.



Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σκύλου περίμενε μέχρι να αποκοιμηθεί βαθιά ο σκύλος και τον πήγε στο καταφύγιο μαζί με το κρεβατάκι του. Ο σκύλος κοιμόταν τόσο βαθιά, που δεν είχε παρατηρήσει τι είχε συμβεί. Όταν ξύπνησε, βρισκόταν στο καταφύγιο και δεν είδε ποτέ ξανά τον ιδιοκτήτη του.



Όταν το άκουσαν αυτό οι νέοι του ιδιοκτήτες, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους. Γύρισαν αμέσως σπίτι και έβαλαν το κρεβάτι του σκύλου δίπλα στο δικό τους. Ήθελαν να του δείξουν ότι ανήκε σε εκείνους για πάντα.

Από εκείνη τη μέρα και έπειτα, ο σκύλος κοιμόταν στο δωμάτιο των ιδιοκτητών του. Χρειάστηκε μερικές εβδομάδες για να καταλάβει τι σήμαινε αυτή η κίνηση, αλλά σύντομα κοιμόταν ήρεμα, μερικές φορές και πριν τους ιδιοκτήτες του. Και κοιμόταν καλύτερα από ποτέ, γιατί ήξερε ότι είχε βρει ένα αληθινό σπιτικό.
πηγη
Όταν οι Ιδιοκτήτες του έπεφταν για ύπνο, αυτός ο Σκύλος έμενε ξάγρυπνος ΟΛΟ το Βράδυ. Μόλις ανακάλυψαν τον Λόγο, Πάγωσαν! Όταν οι Ιδιοκτήτες του έπεφταν για ύπνο, αυτός ο Σκύλος έμενε ξάγρυπνος ΟΛΟ το Βράδυ. Μόλις ανακάλυψαν τον Λόγο, Πάγωσαν! Reviewed by olablogs on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.