Καρκινοπαθής πεθαίνει και ψάχνει σύντροφο για τον άντρα της

Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι πλησιάζει το «τέλος» δημιουργούν μια λίστα με όλα όσα θέλουν να κάνουν πριν φύγουν.

Η πρωταγωνίστρια της παρακάτω ιστορίας έκανε κάτι πολύ πιο σπάνιο. Δημιούργησε ένα προφίλ για τον σύζυγό της, ώστε αυτός να το χρησιμοποιήσει όταν εκείνη φύγει από τη ζωή για να βρει μία συντροφιά.

Η Amy Krouse Rosenthal βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου των ωοθηκών.

Η Αμερικανίδα συγγραφέας πήρε τη γενναία απόφαση να βρει στον σύζυγό της νέα σύντροφο πριν εκείνη φύγει από τη ζωή! Μάλιστα έγραψε ένα εκτενέστατο κείμενο στους New York Times με τίτλο «You May Want to Marry My Husband», μέσω του οποίου περιγράφει την ιστορία της, από τη γνωριμία της με τον επί 26 χρόνια αγαπημένο της μέχρι τη διάγνωση, τα σχέδια που ματαιώθηκαν ενώ ενδιάμεσα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον μιας και ζητούμενο είναι το «σωστό πρόσωπο» να βρει τον Jason και ακόμα μία ιστορία αγάπης να ξεκινήσει.

«Είμαι παντρεμένη με αυτόν τον εκπληκτικό άντρα για 26 χρόνια. Υπολόγιζα ότι θα ζούσαμε μαζί άλλα 26...», γράφει η γενναία γυναίκα η οποία παλεύει με τον καρκίνο από το 2015 οπότε και διαγνώσθηκε.

«Ποτέ δεν είχα προφίλ σε app γνωριμιών, έτσι θα δημιουργήσω εδώ ένα γενικό προφίλ για τον Jason, με βάση τη δική μου εμπειρία και από τη συγκατοίκησή μου κάτω από την ίδια στέγη για 9.400 ημέρες».

Μεταξύ των όσων γράφει, παραθέτει και μια λίστα με όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον λατρεμένο της σύζυγο να ξεχωρίζει και γιατί πιστεύει πως με αυτά τα προσόντα θα γίνει καλός σύντροφος.

«Αρχικά, τα βασικά: Είναι 1.77, 73 κιλά με αμυγδαλωτά μάτια και γκριζωπά μαλλιά. Ντύνεται κομψά ενώ συχνά δανείζεται τα ρούχα των δυο ενήλικων γιων μας. Είναι γυμνασμένος και του αρέσει να είναι πάντα σε φόρμα (...). Του αρέσει η μουσική... Περιττό να σας πω ότι η 19χρονη κόρη μας, Paris, λατρεύει να πηγαίνει μαζί του σε συναυλίες.(...). Είναι υπέροχος πατέρας, ρωτήστε τους πάντες... Ο Jason ζωγραφίζει, λατρεύω τα έργα του... Μια στιγμή. Σας ανέφερα ότι είναι απίστευτα κούκλος; Θα μου λείψει να βλέπω το πρόσωπό του...».

Η Rosenthal, συγγραφέας παιδικών βιβλίων, δε παραλείπει να γράψει ότι ήξερε από την πρώτη ημέρα που γνώρισε τον Jason ότι θα τον παντρευτεί. «Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του και με τα παιδιά μου. Πιθανότατα έχω μερικές ημέρες ζωής. Οπότε γιατί το κάνω αυτό;… Ελπίζω πως το κατάλληλο πρόσωπο θα το διαβάσει αυτό, θα βρει τον Jason και θα ξεκινήσει μια νέα ιστορία αγάπης...».

Καρκινοπαθής πεθαίνει και ψάχνει σύντροφο για τον άντρα της Καρκινοπαθής πεθαίνει και ψάχνει σύντροφο για τον άντρα της Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.