Συγκλονιστική κραυγή απόγνωσης από τους ελεύθερους επαγγελματίες για τα νέα μέτρα-λαιμητόμο που τους βάζουν την θηλιά στον λαιμό:»«Έχουμε πένθος»!


οι μικροεπιχειρηματίες βρίσκονται σε απόγνωση με τα μαγαζιά να βάζουν το ένα μετά το άλλο λουκέτο εξαιτίας.
«Είμαστε στο γκρεμό, καταρρέουν όλα, τώρα θα βάλουν και…τέλη στον καφέ, επόμενο βήμα τους θα είναι να μας απαγορεύσουν να τρώμε», λέει στο protothema.gr o κ. Νίκος Σετφίδης ιδιοκτήτης του παλαιότερου τυροπιτάδικου της Αθήνας.
Με μισό αιώνα ζωής στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας έχει δει τη σύγχρονη ιστορία στα καλά και τα άσχημά της, στα πάνω και στα κάτω της, όπως λέει.

Αυτό που ζει σήμερα όμως δε μπορεί ούτε ο ίδιος να το πιστέψει. Ερημώνουν όλα στο κέντρο, οι φόροι βάζουν λουκέτο παντού και οι λιγοστοί πλέον πελάτες του είναι οι συνταξιούχοι ίσως οι μόνοι που έχουν στις μέρες μας σταθερό εισόδημα.

«Τώρα βλέπω και αυτούς να καταρρέουν άμα μπει και μαχαίρι στη σύνταξη άστα να πάνε. Από το πρωί -μετά από αυτά που ψηφίστηκαν στη Βουλή- εδώ έχουμε… πένθος.
Βάζουμε ταφόπλακα και άντε γεια… Ποιος θα αντέξει; Ποιος μπορεί να τα βγάλει πέρα; Δηλαδή σα να μας λέει η κυβέρνηση «κλείστε τα μαγαζιά σας και φύγετε είστε ανεπιθύμητοι». Αυτό μας λένε. Φόροι παντού. Εδώ θα πληρώνουν… τέλη οι άνθρωποι για να πάρουν μία τυρόπιτα ή ένα καφέ. Απελπισία. Το χειρότερο είναι ότι πλέον δε βλέπω να υπάρχει σωτηρία», καταλήγει ο κ. Νίκος Σεφτίδης.
Συγκλονιστική κραυγή απόγνωσης από τους ελεύθερους επαγγελματίες για τα νέα μέτρα-λαιμητόμο που τους βάζουν την θηλιά στον λαιμό:»«Έχουμε πένθος»! Συγκλονιστική κραυγή απόγνωσης από τους ελεύθερους επαγγελματίες για τα νέα μέτρα-λαιμητόμο που τους βάζουν την θηλιά στον λαιμό:»«Έχουμε πένθος»! Reviewed by olablogs on 02:15 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.