Μυστήριο στη Ζάμπια: τεράστια ανθρώπινη φιγούρα εμφανίζεται στον ουρανό

Κόσμος μυστηριώδης : τεράστια ανθρώπινη φιγούρα εμφανίζεται στον ουρανό της Ζάμπια πάνω από ένα εμπορικό κέντρο. Αλήθεια ή μία υπερβολή;

"Κάποιοι άρχισαν να την θαυμάζουν και άλλοι τράπηκαν σε φυγή. Ήταν πολύ παράξενο". είπε μία μάρτυρας για το γεγονός που συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στη Ζάμπια.

Η τεράστια ανθρώπινη φιγούρα που αναδύθηκε μέσα από τα σύννεφα ήταν πάνω από 100 μέτρα και παρέμεινε στον ουρανό για λίγο περισσότερο από 30 λεπτά, όπως είπαν οι πολίτες.

"Ήμασταν σοκαρισμένοι" δήλωσε ένας άλλος μάρτυρας, ο οποίος δεν ήξερε να εξηγήσει αν αυτό που είδε ήταν ένα απλό σύννεφο ή ένα παραφυσικό φαινόμενο.

Στις εικόνες εκτιμάται ότι φαίνεται ένα ανθρώπινο ον με μακριά άκρα που καταλήγουν σε αιχμές και δεν έχει πέλματα ούτε χέρια. Το περίεργο είναι ότι είναι πιο πυκνό από τα γύρω σύννεφα και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να το διακρίνει κάποιος.

Στα κοινωνικά δίκτυα, ορισμένοι χρήστες λένε ότι θα μπορούσε να είναι μια θεϊκή εμφάνιση και άλλοι αστειεύονται συγκρίνοντας το με ον (dementor) βγαλμένο από τα βιβλία του Harry Potter. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι είναι εικόνες τροποποιημένες από υπολογιστή, αν και τα μέσα της Ζάμπια βεβαιώνουν ότι το γεγονός είναι αληθινό.

Εικόνα από Harry Potter
ΠΗΓΗ
Μυστήριο στη Ζάμπια: τεράστια ανθρώπινη φιγούρα εμφανίζεται στον ουρανό Μυστήριο στη Ζάμπια: τεράστια ανθρώπινη φιγούρα εμφανίζεται στον ουρανό Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.