ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ; Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα σε αυγό που έτρωγε για πρωϊνό (Βίντεο)

Η Sally Thompson την ώρα που ήταν έτοιμη να πάρει το πρωινό της από βραστά αυγά, ένιωσε ότι μάσησε κάτι σκληρό.

Η 39-χρονη, από την κομητεία Κάμπρια στην Βορειοδυτική Βρετανία, ανακάλυψε ότι ένα από τα αυγά που είχε αγοράσει, περιείχε ένα μικρό… διαμάντι!

«Την ώρα που καθάριζα το αυγό και το δάγκωσα, ένιωσα κάτι σαν χόνδρους στο στόμα μου», είπε. «Έπεσε στο πιάτο και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού είχε πέσει. Νόμιζα ότι ήταν από μένα στην αρχή»

«Το μόνο μέρος που θα μπορούσε να είχε πέσει είναι από το αυγό», είπε στην συνέχεια.

Η Thompson πήγε το εύρημα σε ένα τοπικό κοσμηματοπώλη ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν πραγματικά ένα ζιρκόνιο, ένα πολύτιμο ορυκτό που μοιάζει πολύ με το διαμάντι, ωστόσο, το πως κατέληξε στο πρωινό της συνεχίζει να παραμένει μυστήριο, σύμφωνα με την huffingtonpost.

Σύμφωνα με τον πρώην εργαζόμενο στο αγρόκτημα Collette Francis, υπάρχει μια πιθανότητα το κόσμημα να είχε πέσει από κάποιον που τάιζε τα ζώα και στη συνέχεια να το κατάπιε ένα από αυτά.



Η Thompson πάντως είδε το περίεργο εύρημα ως έναν οιωνό. Ο λόγος είναι ότι… παντρεύεται σύντομα.

«Πιστεύω στην μοίρα και νομίζω ότι δεν μου ήρθε τυχαία. Δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό σημάδι, αλλά είναι σίγουρα πολύ σουρεαλιστικό.»

Ηλίας Σιατούνης
ΠΗΓΗ
ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ; Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα σε αυγό που έτρωγε για πρωϊνό (Βίντεο) ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ; Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα σε αυγό που έτρωγε για πρωϊνό (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.