«Η καλύτερη δουλειά στον πλανήτη» έχει τρελάνει το Facebook! Σου δίνουν 9.200 ευρώ το μήνα για να ταξιδεύεις και να μένεις στα πιο πολυτελή σπίτια στον κόσμο

Πριν από λίγες εβδομάδες η αμερικανική εταιρεία «Third Home» ανέβασε στο Facebook μια ανάρτηση με τίτλο: «η καλύτερη δουλειά στο πλανήτη» και δεν είχε άδικο. Η ανάρτηση έγινε ανάρπαστη στο Facebook καθώς υπόσχεται απολαβές 9.200 ευρώ το μήνα σε όποιον ή όποια θα ήθελε να ταξιδεύει στον κόσμο, να μένει σε πανάκριβα πολυτελή ξενοδοχεία αρκεί να «κατανοεί και να εκτιμά τη χλιδή», να ανεβάζει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να περιγράφει γραπτώς την εμπειρία του. Η θέση εργασίας έχει διάρκεια τρεις μήνες. Η εταιρεία καλύπτει και όλα τα ταξιδιωτικά έξοδα.

Η Third Home εδρεύει στο Τεννεσί των Ηνωμένων Πολιτειών και ειδικεύεται στην ενοικίαση υπερπολυτελών εξοχικών κατοικιών σε ολόκληρο τον κόσμο και στη διοργάνωση πολυτελών διακοπών.

Ο υποψήφιος ή υποψήφια θα μπορεί να πάρει μαζί του/της και κάποιο οικείο του πρόσωπο για παρέα αλλά τα έξοδά του δεν θα είναι καλυμμένα.

Στο Facebook έγινε χαμός με την ανάρτηση με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να μπλοκάρει προσωρινά το προφίλ της. Δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις έχουν ήδη υποβληθεί και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των βιογραφικών είναι η 30η Μαρτίου. Η εταιρεία ζητά από τους ενδιαφερόμενους να στείλουν ένα βιογραφικό και ένα βίντεο ενός λεπτού στο οποίο να «πουλούν» τον εαυτό τους ως το κατάλληλο άτομο για την «καλύτερη δουλειά στον πλανήτη».

«Η καλύτερη δουλειά στον πλανήτη» έχει τρελάνει το Facebook! Σου δίνουν 9.200 ευρώ το μήνα για να ταξιδεύεις και να μένεις στα πιο πολυτελή σπίτια στον κόσμο «Η καλύτερη δουλειά στον πλανήτη» έχει τρελάνει το Facebook! Σου δίνουν 9.200 ευρώ το μήνα για να ταξιδεύεις και να μένεις στα πιο πολυτελή σπίτια στον κόσμο Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.