ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ! Αυτός είναι ο άνδρας που έκανε έρωτα με φράχτη! (photo)

Ένας 32χρονος από το Τέξας φαίνεται πως είχε τρελές «κάψες»και αποφάσισε να κάνει σεξ με έναν φράχτη. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν λογάριαζε χωρίς την… γειτόνισσα του, η οποία τον «έδωσε στεγνά» στην αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Diana Vazquez, είδε τον Eliodoro Estala το πρωί της Τετάρτης να πλησιάζει τον φράχτη. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς έμοιαζε να έχει ύποπτες διαθέσεις και για αυτό αποφάσισε να παρακολουθήσει τις κινήσεις του!

Ο γείτονας της, λοιπόν, αφού έμεινε γυμνός έβαλε το στόμα του μέσα σε μια τρύπα του συρματοπλέγματος, και κουνούσε τη γλώσσα του! Φαίνεται πως δεν ήθελε, να μπει κατευθείαν στο ψητό… ήθελε να ξεκινήσει με τα προκαταρκτικά!

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, η κατάσταση… έγινε πιο θερμή! Ο 32χρονος, ερεθίστηκε όσο έγλυφε το συρματόπλεγμα και για αυτό αποφάσισε ότι είχε έλθει η ώρα της «πράξης». Έτσι, ξεκίνησε να κάνει σεξ με μία άλλη τρύπα του συρματοπλέγματος.

Η γειτόνισσα του, αφού τράβηξε την ερωτική πράξη σε βίντεο κάλεσε την αστυνομία. Ωστόσο, όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο… εκείνος είχε τελειώσει και ήταν ήδη στο σπίτι του.

Η αστυνομία, μπήκε μέσα και τον ρώτησε γιατί το έκανε. Εκείνος μεθυσμένος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε βγει από το σπίτι του όλο το πρωί! Έλα όμως που οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους το βίντεο της γειτόνισσας του και έτσι προχώρησαν στην σύλληψη του

Αφού απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του για προσβολή δημοσίας αιδούς, αφέθηκε ελεύθερος!

ΠΗΓΗ
Loading...
    Blogger Comment
    Facebook Comment