Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί την.. τσάντα της για να στέλνει κρυφά μηνύματα στο προσωπικό της [photos]

Η τσάντα Launer είναι συνυφασμένη με τη Βασίλισσα όσο οι κορώνες, αλλά όπως αποδεικνύεται το εξάρτημα αυτό έχει μια πιο σημαντική χρήση από το να αποθηκεύει τα γυαλιά της σε επίσημες δεξιώσεις.

Σύμφωνα με τον βασιλικό ιστορικό Χούγκο Βίκερς, η μονάρχης χρησιμοποιεί την τσάντα της για να στέλνει μυστικά σήματα στο προσωπικό της.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό People, όταν αλλάζει χέρι την τσάντα της είναι μια ένδειξη πως είναι έτοιμη να τερματίσει μια συνομιλία.

«Βέβαια, αυτό γίνεται πολύ κομψά. Κάποιος έρχεται και λέει: ΄Κύριε ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα ήθελαν πολύ να σας συναντήσουν’».

Σύμφωνα με τον Βίκερς, αν η Βασίλισσα θέλει να φύγει από μία συζήτηση τότε στρίβει το δαχτυλίδι της ως σήμα στο προσωπικό της για να παρέμβει.

Επίσης, όταν έχει επίσημες συναντήσεις στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, χρησιμοποιεί έναν διακριτικό βομβητή για να κάνει νόημα στο προσωπικό να ανοίξει τις πόρτες και να συνοδεύσει έξω τον επισκέπτη.

Στο παρελθόν είχε αποκαλυφθεί πως όταν η Βασίλισσα τοποθετεί την τσάντα της στο τραπέζι σε μία εκδήλωση, είναι μια προειδοποίηση πέντε λεπτών στις κυρίες πως ετοιμάζεται να φύγει.

Η Βασίλισσα δεν είναι η μόνη που χρησιμοποιεί την τσάντα της όχι μόνο ως αξεσουάρ.

Πρόσφατα, ο ιδρυτής της εταιρείας Beaumont Etiquette, Μίκα Μέγιερ, δήλωσε πως η Δούκισσα του Κέμπριτζ κουβαλά πάντα μαζί της ένα τσαντάκι clutch για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Αποκάλυψε πως η Κέιτ, συχνά «κρατά την τσάντα της μπροστά και με τα δύο χέρια, όταν μία χειραψία μπορεί να είναι δύσκολη».

Εν τω μεταξύ, η Βασίλισσα έχει πάντα την τσάντα της στο αριστερό της χέρι, ώστε το δεξί να είναι ελεύθερο για χειραψίες.

Οι τσάντες της Βασίλισσας προέρχονται από τον οίκο Launer London, που έχει βασιλικό ένταλμα από το 1968 και λέγεται ότι της έχουν δώσει πάνω από 200 τσάντες όλα αυτά τα χρόνια.

Οι κλασικές τσάντες του συγκεκριμένου οίκοι, κοστίζουν μέχρι και 1.650 λίρες, αλλά χρησιμοποιούνται επανειλημμένως από την Βασίλισσα που της ανακυκλώνει, ενώ προτιμά να επισκευάζει τα εξαρτήματα που έχουν χαλάσει παρά να αγοράζει καινούριες.

Η Βασίλισσα έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη «μαύρη τσάντα» Traviata που κοστίζει 1.550 λίρες.
Loading...
    Blogger Comment
    Facebook Comment