ΕΚΤΑΚΤΟ- Τουρκικές δυνάμεις μαζί με το υποβρύχιο TCG I.İNÖNÜ αφίχθησαν στην βάση Πασαλιμάνι στην Αλβανία – Ξεκινούν στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδος (Αποκλειστικό Βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στα ελληνοτουρκικά καθώς ξαφνικά το τουρκικό υποβρύχιο TCG I.İNÖNÜ κατέπλευσε στην τουρκική βάση
υποβρυχίων Πασαλιμάνι στην Αλβανία επίσημα για «επίσκεψη» τριών ημερών, ανεπίσημα για επίδειξη δύναμης στην χώρα μας. 

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν πληροφορίες και για μεταφορά τουρκικών ειδικών δυνάμεων στην Αλβανία. 

Η χώρα μας πρέπει να προσέξει πάρα πολύ να μην δούμε ξαφνικά σε αλβανική αεροπορική βάση και τα έξι τουρκικά μαχητικά F-16 που έχουν εξαφανιστεί υπό μυστηριώδεις συνθήκες...



Σύμφωνα με πληροφορίες, Έντι Ράμα και Ρ.Τ.Ερντογάν συμφώνησαν για την κατασκευή αεροδρομίων στη νότια Αλβανία (βόρεια Ήπειρο) στους Άγιους Σαράντα, στην Αυλώνα, στο Αργυρόκαστρο και στην Κορυτσά και την μεταστάθμευση τουρκικών μαχητικών στην Αεροπορική Βάση Gjadër και στο Kucove όποτε αυτό απαιτηθεί.

Η παρουσία του τουρκικού υποβρυχίου επιβεβαιώνει τις  εξαιρετικά  θερμότατες σχέσεις ανάμεσα στις δυο χώρες, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία των ενόπλων δυνάμεων…εναντίον της Ελλάδος όμως. 

Την κίνηση αυτή δεν πρέπει να τη δούμε μεμονωμένα καθώς η στρατηγική περικύκλωση και το άνοιγμα νέου μετώπου ολοκληρώνεται από την κίνηση της Τουρκίας, να πάρει υπό την σκέπη της, την περιοχή της Κονίσπολης, στην οποία ζει μεγάλος αριθμός «Τσάμηδων».

Η παρουσία του τουρκικού υποβρυχίου πραγματοποιείται την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή που νότια της Κέρκυρας, ξεκινούν για λογαριασμό της Ελλάδος τρισδιάστατες σεισμικές έρευνες καθώς υπάρχουν πολλές ελπίδες για την ύπαρξη μεγάλου κοιτάσματος υδρογονανθράκων παρόμοιο με εκείνο του μεγάλου κοιτάσματος του Ζορ, ανοιχτά της Αιγύπτου.



Με την απειλή της μεγαλύτερης περιθωριοποίησης της χώρας μας που βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω της οικονομικής κρίσης και του μεταναστευτικού ,γειτονικές χώρες θέλουν να επιβάλλουν την δική τους  ατζέντα , βλέποντας ότι η Ελλάδα και στην εξωτερική πολιτική είναι έτοιμη να βαφτίσει το «κρέας, ψάρι» προκειμένου να αποφύγει μια νέα σύγκρουση με τους εταίρους και δανειστές της.

Με δεδομένη αυτή την αδυναμία, όπως επίσης και την ισχυρή ενθάρρυνση που έχει ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα από την Έγκυρα, τα Τίρανα θα φουντώσουν το ανύπαρκτο θέμα Τσάμηδων και θα εμβαθύνουν τις σχέσεις τους και στρατιωτικά ακόμα πιο πολύ με την Τουρκία.

Ο Ερντογάν έχει διεισδύσει στην Αλβανία για τα καλά και χρησιμοποιεί τον ισλαμισμό για να ελέγξει πλήρως την χώρα αυτή που θέλει να την χρησιμοποιείσαι ως βάση κατά της Ελλάδος.

Όλα συντείνουν ότι ο Ερντογάν…θέλει να κτυπήσει την Ελλάδα που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια του μαζί με την Βουλγαρία.  

Από ότι όμως φαίνεται δεν θα προλάβει ο Σουλτάνος και οι επερχόμενες διεθνείς εξελίξεις θα τον προλάβουν. 
ΕΚΤΑΚΤΟ- Τουρκικές δυνάμεις μαζί με το υποβρύχιο TCG I.İNÖNÜ αφίχθησαν στην βάση Πασαλιμάνι στην Αλβανία – Ξεκινούν στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδος (Αποκλειστικό Βίντεο) ΕΚΤΑΚΤΟ- Τουρκικές δυνάμεις μαζί με το υποβρύχιο TCG I.İNÖNÜ αφίχθησαν στην βάση Πασαλιμάνι στην Αλβανία – Ξεκινούν στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδος (Αποκλειστικό Βίντεο) Reviewed by olablogs on 22:26 Rating: 5
Από το Blogger.