Πούλησε την πρώτη της φορά 2,3 εκατομμύρια ευρώ

Ισχυρές αντιδράσεις τόσο από τα social media όσο και από το οικογενειακό της περιβάλλον είχε προκαλέσει η δήλωση της Αλεξάντρα Κέφρεν πριν από ένα χρόνο, ότι προτίθεται να πουλήσει την παρθενιά της, προκειμένου να μαζέψει χρήματα. Οι γονείς της, μάλιστα, που αντιμετώπιζαν το ενδεχόμενο έξωσης από το σπίτι τους λόγω οικονομικών προβλημάτων, είχαν δηλώσει ότι αν τελικά η κόρη τους προβεί σε μια τέτοια κίνηση θα την απομακρύνουν από τη ζωή τους.

Η Αλεξάντρα, όμως, ήταν αποφασισμένη τελικά και έκανε πράξη όσα είχε προαναγγείλει. Απευθυνόμενη σε ένα γερμανικό γραφείο συνοδών, βρήκε τον «πρόθυμο» άντρα, έναντι ποσοστού 20% της τιμής.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος κοστολόγησε την πρώτη φορά της 18χρονης για 2,3 εκατομμύρια ευρώ.Όπως ανέφερε η ίδια, χαρακτηριστικά, το πρόγραμμα περιλάμβανε δείπνο και σεξ σε γερμανικό ξενοδοχείο.

Η Αλεξάνδρα δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να πραγματοποιήσει τις σπουδές της, αλλά και να εξασφαλίσει στους γονείς της μια μόνιμη κατοικία.
ΠΗΓΗ
Πούλησε την πρώτη της φορά 2,3 εκατομμύρια ευρώ Πούλησε την πρώτη της φορά 2,3 εκατομμύρια ευρώ Reviewed by agathi strange on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.