ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: 3χρονος έτρωγε για ένα χρόνο αντικείμενα του σπιτιού του! Ανακάλυψαν στην κοιλιά του μέχρι και… (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)

Με ένα παράξενο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας όταν αποφάσισαν να κάνουν ακτινογραφία σε ένα 3χρονο αγοράκι το οποίο παραπονιόταν για καιρό ότι πονούσε η κοιλιά του.

Αρχικά οι γιατροί είχαν εξετάσει το μικρό από τη Ματούρα της Ινδίας και είπαν ότι δεν έχει τίποτα, στέλνοντάς τον στο σπίτι με παυσίπονα. Τελικά και μετά από επίμονους πόνους, το αγόρι εισήχθη τον περασμένο μήνα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Προς έκπληξή τους οι γιατροί διαπίστωσαν ότι στην κοιλιά του μικρού υπήρχαν 29 μαγνήτες, μια μπαταρία και ένα νόμισμα. Ο Brahm Datt Pathak, επικεφαλής της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο δήλωσε ότι δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που είδε. «Φαίνεται ότι ο μικρός έτρωγε για πάνω από ένα χρόνο αντικείμενα μέσα από το σπίτι και αυτό του είχε γίνει μια συνήθεια», δήλωσε ο γιατρός.

Επιπλέον εξήγησε ότι οι μαγνήτες είχαν κολλήσει μεταξύ τους, μέσα στο στομάχι του αγοριού, δημιουργώντας μια τεράστια μπάλα που του προκαλούσε έντονο πόνο. «Ήταν μια εξαιρετικά περίπλοκη υπόθεση», είπε και πρόσθεσε: «το έντερο του μωρού ήταν εντελώς κατεστραμμένο λόγω του όγκου των μαγνητών στο στομάχι του. Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε για περισσότερο από 3 ώρες και η ομάδα μου κι εγώ τραβούσαμε όλο και περισσότερο μέταλλο από το στομάχι του παιδιού»!

Όπως αποκαλύφθηκε η οικογένεια του νεαρού αγοριού είχε ένα κουτί με διάφορα αντικείμενα, το οποίο είχε βρει ο μικρός και το… άδειαζε με τον καιρό. Ο γιατρός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το νήπιο είχε πάρει από εκεί πολλά αντικείμενα και τα έτρωγε.

Ο Δρ Pathak πρόσθεσε: «Αν τα κομμάτια ήταν αρκετά μικρά θα είχαν αποβληθεί με φυσικό τρόπο από το σώμα του παιδιού, αλλά αυτά τα αντικείμενα ήταν πάρα πολύ μεγάλα και η περίπτωσή του χρειάστηκε ιδιαίτερη προσοχή. Είμαι σίγουρος ότι το αγοράκι πονούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι λυπηρό ότι η κατάστασή του δεν είχε γίνει αντιληπτή νωρίτερα». Το αγοράκι τώρα βγήκε από το νοσοκομείο και η οικογένειά του θα είναι πιο πιο προσεκτική από εδώ και εμπρός με τα αντικείμενα που αφήνει στο σπίτι.





ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: 3χρονος έτρωγε για ένα χρόνο αντικείμενα του σπιτιού του! Ανακάλυψαν στην κοιλιά του μέχρι και… (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)  ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: 3χρονος έτρωγε για ένα χρόνο αντικείμενα του σπιτιού του! Ανακάλυψαν στην κοιλιά του μέχρι και… (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες) Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.