Έβαλε χέλι στο σώμα του για να αντιμετωπίσει τη δυσκοιλιότητα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ανέβηκε από το έντερό του και οι γιατροί το βρήκαν νεκρό στο στομάχι του – Δείτε τις φωτογραφίες

Στην παραδοσιακή «ιατρική» κατέφυγε ένας άνδρας από την Κίνα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα δυσκοιλιότητας που τον ταλαιπωρούσε. Το αποτέλεσμα όμως τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο 49χρονος Liu πήγε στο νοσοκομείο ζητώντας βοήθεια για τη δυσκοιλιότητα και οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του εντέρου του, συστήνοντάς του να παραμείνει στο νοσοκομείο για να τον βοηθήσουν.

Εκείνος όμως αρνήθηκε και στράφηκε σε μια αρχαία μέθοδο αντιμετώπισης του προβλήματος που περιλαμβάνει την τοποθέτηση χελιού στο έντερο- από την έξοδό του, προφανώς- για να «καθαρίσει» τα εμπόδια.

Το χέλι όμως του προκάλεσε άλλα μεγάλα προβλήματα και έντονους πόνους στην κοιλιά κι έτσι ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Guangzhou Dongren. Εμβρόντητοι οι γιατροί εκεί βρήκαν το χέλι, που ανεβαίνοντας είχε φτάσει στο στομάχι του 49χρονου (!), μαζί με περιττώματα και απομεινάρια φαγητού!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται ρεπορτάζ κινεζικού τηλεοπτικού σταθμού, οι γιατροί διαπίστωσαν πως το χέλι είχε προκαλέσει ένα άνοιγμα στο εντερικό σύστημα του άνδρα κι έτσι το βρήκαν μέσα στα σπλάχνα του.

Το χέλι είχε μήκος μισού μέτρου και ζύγιζε περίπου 250 γραμμάρια. Το κεφάλι του είχε πλάτος τρία με πέντε εκατοστά, προκαλώντας ερωτήματα για το πώς ο άνδρας μπόρεσε να το τοποθετήσει, μέσω του πρωκτού, στο έντερό του.

Ο γιατρός Zhao Zhirong, χειρουργός στο εν λόγω νοσοκομείο, είπε πως ο 49χρονος δεν εξήγησε περαιτέρω τι μπορεί να προκαλεί τον πόνο στην κοιλιά του, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Όταν τον ρωτήσαμε, αφού εντοπίσαμε το χέλι στο στομάχι του, μας είπε πως μπήκε στον πρωκτό του κατά λάθος. Αλλά μετά την επέμβαση μας εξομολογήθηκε πως το έβαλε ο ίδιος» εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης πως τα πράγματα μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα εάν ο άνδρας είχε καθυστερήσει να πάει στο νοσοκομείο.

Το χέλι ήταν νεκρό όταν οι γιατροί το αφαίρεσαν αλλά δεν είναι σαφές εάν ήταν ζωντανό όταν ο Liu το έβαλε στο σώμα του.

Πλέον ο 49χρονος άνδρας αναρρώνει στο νοσοκομείο.
Έβαλε χέλι στο σώμα του για να αντιμετωπίσει τη δυσκοιλιότητα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ανέβηκε από το έντερό του και οι γιατροί το βρήκαν νεκρό στο στομάχι του – Δείτε τις φωτογραφίες Έβαλε χέλι στο σώμα του για να αντιμετωπίσει τη δυσκοιλιότητα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ανέβηκε από το έντερό του και οι γιατροί το βρήκαν νεκρό στο στομάχι του – Δείτε τις φωτογραφίες Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.