Ινδός θεός έκανε τρεις τηλεφωνικές φάρσες για αεροπειρατεία για να μην καταλάβει την αφραγκία του η κοπέλα του

Συνελήφθη την Πέμπτη από την ινδική αστυνομία Ινδός, ο οποίος φέρεται να έστειλε e-mail προς την αστυνομία, προειδοποιώντας για απόπειρες αεροπειρατείας στα αεροδρόμια της Βομβάης, του Χιντεραμπάντ και του Τσενάι.

Η προειδοποίηση αυτή έθεσε σε υψηλή επιφυλακή τις αρχές που πραγματοποιούσαν καθημερινά αυξημένους ελέγχους στα αεροδρόμια ενώ η φαινομενική απειλή έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα ακυρώθηκαν και πτήσεις από τα τρία αυτά αεροδρόμια.

Αιτία για όλα αυτά ήταν ένα ταξίδι που είχε υποσχεθεί ο Κρίσνα στη φίλη του καθώς δεν είχε το θάρρος να της πει ότι δεν διέθετε τα χρήματα. Έτσι σκέφτηκε αυτό το επικίνδυνο «τρικ» για να ακυρώσει ανώδυνα την υπόσχεσή του. Ο συλληφθείς κατασκεύασε μάλιστα και ένα ψεύτικο εισιτήριο αεροπορικού ταξιδιού, το οποίο είχε αποστείλει στη φίλη του.

Παρότι το μέιλ που έστειλε στην αστυνομία από ίντερνετ καφέ ολοκληρωνόταν με την φράση «μην προσπαθήσετε να με βρείτε γιατί δεν θα τα καταφέρετε», οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ινδός θεός έκανε τρεις τηλεφωνικές φάρσες για αεροπειρατεία για να μην καταλάβει την αφραγκία του η κοπέλα του Ινδός θεός έκανε τρεις τηλεφωνικές φάρσες για αεροπειρατεία για να μην καταλάβει την αφραγκία του η κοπέλα του Reviewed by agathi strange on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.