Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του ισχυριζόμενος ότι είναι... δαιμονισμένη

Ένας Ιταλός πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του ισχυριζόμενος ότι η τελευταία κατέχεται από τον διάβολο καθώς κάποιοι μάρτυρες την είχαν δει να αιωρείται.

Η γυναίκα -σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο δικαστήριο- εμφανίζει «ανεξήγητη συμπεριφορά» από το 2007, όπως δυσκαμψία και άλλα «ασυνήθιστα φαινόμενα». Ο σύζυγός της υποστηρίζει μάλιστα ότι η εν λόγω συμπεριφορά της οφείλεται σε κάποιον «δαίμονα» που την έχει κυριεύσει.

Μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι είχαν δει την καθολική γυναίκα να αιωρείται και στη συνέχεια να πέφτει απότομα στο έδαφος, σύμφωνα με την Il Corriere della Sera.

Η αδελφή της γυναίκας, ένας ιερέας και ένας μοναχός επιβεβαίωσαν ότι είχαν δει όλα τα προαναφερθέντα σκηνικά. Kατέθεσαν επίσης ότι την είχαν δει να «χτυπιέται» σε ένα εκκλησιαστικό κάθισμα λίγο πριν το πάρει και το πετάξει προς την Άγια Τράπεζα.

Το δικαστήριο του Μιλάνο έκρινε ότι η γυναίκα ήταν «σαφώς ταραγμένη» αλλά ότι δεν «ενεργούσε εν γνώσει».

Αρκετοί εξορκιστές προσπάθησαν να τη θεραπεύσουν όλα αυτά τα χρόνια αλλά τελικά το ζευγάρι, που έχει και δύο παιδιά, προχώρησε στην έκδοση διαζυγίου.
ΠΗΓΗ
Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του ισχυριζόμενος ότι είναι... δαιμονισμένη Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του ισχυριζόμενος ότι είναι... δαιμονισμένη Reviewed by agathi strange on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.