Ανατριχιαστική έρευνα από επιστήμονες: Να τι γίνεται στο σώμα μας όταν πίνεις ενεργειακά ποτά

Όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς τι μπορεί να κάνουν τα ενεργειακά ποτά στον οργανισμό μας και σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες τα νέα δεν είναι καλά…

Τα ενεργειακά ποτά είναι πολύ πιο επικίνδυνα για την καρδιά απ’ τον καφέ.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό American Heart Association, τα ποτά αυτά είναι πιθανό να προκαλέσουν δραματικές αλλαγές στην κανονική λειτουργία της καρδιάς και την αρτηριακή πίεση.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν τα επίπεδα πίεσης και τον καρδιακό ρυθμό 18 υγιών εθελοντών, κάτω των 40 ετών, που προηγουμένως είχαν πιει είτε ενεργειακά ποτά είτε σκέτο καφέ. Η διαδικασία αυτή επαναλήφθηκε για μια εβδομάδα.

Αυτό που βρήκαν ήταν ότι η πίεση σε εκείνους που είχαν καταναλώσει ενεργειακά ποτά ήταν σημαντικά υψηλότερη σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά κι ότι η καρδιά τους εμφάνιζε περισσότερες αρρυθμίες.

Ανατριχιαστική έρευνα από επιστήμονες: Να τι γίνεται στο σώμα μας όταν πίνεις ενεργειακά ποτά Ανατριχιαστική έρευνα από επιστήμονες: Να τι γίνεται στο σώμα μας όταν πίνεις ενεργειακά ποτά Reviewed by agathi strange on 17:00 Rating: 5
Από το Blogger.