Αυστραλία: Αντί για παπούτσια τους έστειλαν... ολοζώντανα φίδια! (φωτό)

Σοκ έπαθαν οι υπάλληλοι τελωνείου στην Αυστραλία, όταν άνοιξαν για έλεγχο ένα πακέτο που έφτασε στα γραφεία τους: Αντί για παπούτσια, το πακέτο περιείχε ολοζώντανα φίδια, αράχνες και σκορπιούς!

Τα έντεκα δηλητηριώδη φίδια, οι εννιά αράχνες - ταραντούλες και οι τέσσερις ασιατικοί σκορπιοί εντοπίστηκαν όταν το πακέτο με την αναγραφή «δύο πακέτα παπούτσια», πέρασε από το ειδικό μηχάνημα με τις ακτίνες X, στο τελωνείο της Μελβούρνης. Το πακέτο είχε αποσταλεί από την Βόρεια Ευρώπη.

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Γεωργίας της Αυστραλίας Λιν Ο Κόνελ, που αντιμετώπισε το συμβάν, δήλωσε με πολύ νόημα: «Σηκώνουμε τις ουρές μας όταν βρίσκουμε σκορπιούς στα πακέτα και αν επιχειρήσεις να στείλεις εξωτικά φίδια.... τότε δαγκώνουμε με όλη την δύναμη του νόμου»!

Το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης ότι τα ερπετά και τα έντομα αυτά αποτελούν «πολύ υψηλό κίνδυνο για την βιοασφάλεια της Αυστραλίας, καθώς είναι πιθανό να μεταφέρουν παράσιτα και ασθένειες».

«Συνεχώς βρίσκουμε καινούρια και ασυνήθιστα πράγματα που προσπαθούν οι άνθρωποι να περάσουν λαθραία στη χώρα», δήλωσε σχετικά ο υπεύθυνος της Συνοριακής Δύναμης της Αυστραλίας.




Αυστραλία: Αντί για παπούτσια τους έστειλαν... ολοζώντανα φίδια! (φωτό) Αυστραλία: Αντί για παπούτσια τους έστειλαν... ολοζώντανα φίδια! (φωτό) Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.