Πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ για πρώτη φορά μιλά για τα ΑΤΙΑ (βίντεο)

Ο Christopher Mellon εργάστηκε 20 χρόνια για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Βοηθός Υπουργός Άμυνας από το Νοέμβριο του 1999 μέχρι τον Ιανουάριο του 2002 σε επιχειρήσεις ασφαλείας και πληροφοριών. Υπό την ιδιότητα αυτή ήταν υπεύθυνος για την πολιτική και προγραμματική εποπτεία της διασφάλισης των πληροφοριών, την προστασία των κρίσιμων υποδομών, την ασφάλεια, αντικατασκοπείας, καθώς και πληροφορίες στρατηγικής, επιχειρήσεων και ολοκλήρωσης.

Για το έργο του έχει λάβει πολλά βραβεία. Έχει επισκεφθεί την περιοχή 51 και διάφορες άλλες μυστικές βάσεις.

Τώρα για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τις πληροφορίες που έχει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα UFO.

Το ενδιαφέρον του για τα UFO το έχει από παιδί και τώρα ετοιμάζει ένα ερευνητικό πρόγραμμα μαζί με μια ομάδα επιστημόνων και μηχανικών, που μέσο ενός μεγάλου δικτύου σταθμών παρακολούθησης, θα συλλέγει δεδομένα σε περιοχές όπου παρατηρούνται τα UFO και στη συνέχεια, η επιστημονική κοινότητα θα αναλύει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν πολυ καλά τεκμηριωμένες θεάσεις UFO για τη δημιουργία μιας επιστημονικής έρευνας. Υπάρχουν αρκετά δεδομένα, εκθέσεις αξιόπιστων μαρτύρων, βίντεο, και αυτό θα γίνεται από εκπαιδευμένους στρατιώτες και αξιωματικούς της αστυνομίας.

Ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την κατόπτευση UFO το Νοέμβριο του 1989 στο Βέλγιο, όταν 13 αστυνομικοί και εκατοντάδες άλλοι μάρτυρες είδαν δύο τριγωνικά σκάφη πάνω από τη γη. Η Πολεμική Αεροπορία του Βελγίου ξεκίνησε έρευνα, συνεργάστηκε με μια ομάδα επιστημόνων με τις χώρες των ΗΠΑ, και του ΝΑΤΟ, αλλά δεν μπορούσε να δώσει καμία σαφή εξήγηση.

Στις 30 Μαρτίου του 1993 πάνω από 100 μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών και στρατιωτών είδαν ένα τριγωνικό σκάφος πάνω από την Αγγλία. Το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν «ένα άγνωστο αντικείμενο (ή αντικείμενα) των οποίων η προέλευση ήταν άγνωστη»

Ο Mellon τονίζει ότι αυτά τα αντικείμενα δεν ανήκαν στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και προσθέτει ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν δοκιμάζει ποτέ νέα σκάφη κατά μήκους πυκνοκατοικημένων περιοχών.



Σημείωσε επίσης ότι ο στρατός είναι γενικά απρόθυμος να διερευνήσει τις καταγγελίες UFO, ακόμη και αν προέρχονται από στρατιωτικούς πιλότους ή ανώτερους αξιωματούχους, όπως ο πρώην κυβερνήτης της Αριζόνα Fyfe Symington

Σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει δει ποτέ από κοντά εξωγήινη τεχνολογία κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά θέλει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να λύσει το μυστήριο UFO.
ΠΗΓΗ
Πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ για πρώτη φορά μιλά για τα ΑΤΙΑ (βίντεο) Πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ για πρώτη φορά μιλά για τα ΑΤΙΑ (βίντεο) Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.