Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι για να βρεις εύκολα δουλειά! (φωτό)

Η αγορά εργασίας τα τελευταία χρονιά είναι μια «ζούγκλα», σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει. 
Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, η ανεργία καλπάζει και άνθρωποι ικανοί για εργασία, βρίσκονται εκτός.
Πλέον, πολλές φόρες για να βρεις δουλειά, δεν χρειάζεται να είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος από πλευράς προσόντων, αλλά πρέπει να είσαι και δημιουργικός.

Πρέπει να μπορείς να «πουλήσεις» καλά τον ευατό σου στους πιθανούς εργοδότες σου, να τους δείξεις ότι είσαι έξυπνος, ταλαντούχος και πάνω από όλα ότι σου «κόβει».
Οι παρακάτω περιπτώσεις είναι οι καλύτερες εργαζομένων που «πούλησαν» πολύ έξυπνα τον εαυτό τους και βρήκαν δουλειά σχετικά γρήγορα.

Δείτε τους, πάρτε ιδέες και... καλή τύχη.

Αυτή η κοπέλα τύπωσε το βιογραφικό της σε όμορφες πετσέτες και το έστελνε σε πιθανούς εργοδότες. Μετά από λίγο καιρό, έγινε περιζήτητη

Έδωσε περίπου 10 ευρώ, αγόρασε διαφήμιση στην Google και «έκανε τη δουλειά του»

Ο Άγγλος εδώ, τύπωσε το βιογραφικό του σε μπλουζάκι και κυκλοφορούσε το δρόμο.

Μπήκε στο eBay, ανέβασε το βιογραφικό του, έγραψε ότι θέλει ετήσιο μισθό £16,000, και περίμενε μέχρι να τον προσλάβουν. Τον προσέλαβαν τελικά.

ΠΗΓΗ
Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι για να βρεις εύκολα δουλειά! (φωτό) Αυτοί είναι οι πιο έξυπνοι τρόποι για να βρεις εύκολα δουλειά! (φωτό) Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.