Ο μυστηριώδες γίγαντας Kap Dwa τρία μέτρα ύψος με δύο κεφάλια της Παταγονίας ή Παραγουάης

Υπάρχουν πολλά αρχαία κείμενα και γενικά στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι υπήρχαν οι γίγαντες στη Γη. Ωστόσο, δεν έχετε αποδείξεις γιατί σκόπιμα τις αποσιωπούν, μια ιστορία σαν αυτή πιο κάτω θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.

Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε ένα γίγαντα με την ονομασία «Kap Dwa» ένα δικέφαλο γίγαντα 3,5 μέτρα ύψος, όπως φαίνεται, και ζούσε στην Παταγονία. Αν και υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, ίσως και hoax [hoax = απάτη] που δείχνουν οστά και σκελετούς από γίγαντες σε όλο τον κόσμο, αλλά μερικές επίτηδες είναι hoax [hoax = απάτη],για να βγάζουν όλο το θέμα ως γελοίο και θεωρίες συνωμοσίας, «θολώνουν τα νερά», υπάρχουν κάποια ευρήματα που αμφισβητούν την «επίσημη» ιστορία για την ζωή στην Γη.

Η Ιστορία του Kap Dwa είναι συναρπαστική και πολλοί θεωρούν ότι είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς. Η ιστορία αρχίζει το 1673, όταν αυτός ο τεράστιος δικέφαλος γίγαντας συνελήφθη από Ισπανούς ναύτες όπου παρέμεινε σε αιχμαλωσία μέχρι που σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να διαφύγει. Προφανώς οι Ισπανοί τον σκότωσαν ένα δόρυ που το μαχαίρωσαν στο στήθος.

Πιστεύεται ότι μουμιοποιηθεί και κατά κάποιο τρόπο στάλθηκε στην Αγγλία το δέκατο ένατο αιώνα. Το 1914 ξανά ήρθαν στο φως το μουμιοποιημένο λείψανο του γίγαντα Kap Dwa, και έγινε θέμα, μέχρι που το έστειλαν στο Weston. Εκεί πέρασε περίπου 45 χρόνια έως που το αγόρασε κάποιος με το όνομα Thomas Howard το 1959.

Τελικά κατέληξε στη Βαλτιμόρη, στο The Antique Man Ltd, του Robert Gerber. Ο γίγαντας θα μπορούσε να είναι μια απάτη; το μουμιοποιημένο σώμα του υπάρχει στη συλλογή του Gerber πάντως!.

Ο κ Gerber, ωστόσο, λέει μια πολύ διαφορετική ιστορία. Σύμφωνα με αυτόν, το Kap-Dwa πράγματι βρέθηκε νεκρό σε μια παραλία με ένα τεράστιο δόρυ στο στήθος του. Το «πλάσμα» είχε μουμιοποιηθεί από τους ντόπιους στην Παραγουάη και όχι στην Παταγονία μέχρι που ένας Άγγλος καπετάνιος o George Bickle βρήκε την "μούμια" και την μετέφερε στην Αγγλία, σε ένα μουσείο στη Μπλάκπουλ, όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια. Τελικά, μεταφέρθηκε στην Αμερική, και συγκεκριμένα στη Βαλτιμόρη.

Μπορούμε να βρούμε πολλά αρχαία κείμενα και ιστορίες που αναφέρουν την ύπαρξη των γιγάντων. Μερικά από τα κείμενα αυτά μπορούν ακόμη και να βρεθούν σε θρησκευτικά βιβλία όπως τη Βίβλο. Υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες, αλλά και μετά από αυτό, όταν οι γιοι του Θεού είδαν τις θυγατέρες των ανθρώπων και έκαναν παιδιά μαζί τους, που έγιναν ισχυροί άνδρες«(Γένεση 6: 4).

Ο ψηλότερος άνθρωπος πάνω στη γη για τελευταία φορά, ήταν στις 27 Ιουνίου του 1940,ήταν 2,72 μ. Το πρόβλημα με τα «δύο κεφάλια» μπορεί επίσης να εξηγηθεί ως «σιαμαία δίδυμα» αν και δεν είναι τόσο κοινό φαινόμενο, έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις στον κόσμο.

Εκτός και είναι κάτι άλλο, όπως στην αρχαιότητα να υπήρχαν γίγαντες στη Γη, και με τα χρονιά να εκφυλίστηκαν! το γεγονός ότι κρύβουν όλο το θέμα μόνο ύποπτο είναι, γιατί έχουν βρεθεί σκελετοί και όχι μόνο σε ένα μέρος αλλά σε πολλά διαφορετικά μέρη!

Ο μυστηριώδες γίγαντας Kap Dwa τρία μέτρα ύψος με δύο κεφάλια της Παταγονίας ή Παραγουάης Ο μυστηριώδες γίγαντας Kap Dwa τρία μέτρα ύψος με δύο κεφάλια της Παταγονίας ή Παραγουάης Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.