KATI ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ…..Αν έχετε αυτά τα 7 χαρακτηριστικά, τότε ψάξτε το!

Δεν είναι εύκολο να είσαι φυσιολογικός.
Υπάρχουν περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη και το να προσπαθεί κάποιος να συμβαδίσει με όλους αυτούς είναι στα αλήθεια κάτι το εξουθενωτικό.

1. Μπορείτε να γυρίσετε τη γλώσσα σας;
Προς εκείνους που δεν μπορούν να γυρίσουν τη γλώσσα τους: Σόρρυ, αλλά δεν είστε και πολύ νορμάλ, καθώς το 65 με 85% των ανθρώπων παγκοσμίως μπορούν να το κάνουν.
2. Έχετε κόκκινα μαλλιά:
Όσοι έχετε φυσικά κόκκινα μαλλιά συγκαταλέγεστε στο 0,5% του παγκόσμιου πληθυσμού «κοκκινοτρίχηδων».
3. Έχετε ακόμα τους φρονιμίτες σας;
Aν εξακολουθείτε να έχετε φρονιμίτες τότε ανήκετε στη μειονότητα. Συνολικά το 65% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν αφαιρέσει τους φρονιμίτες τους.

Σύμφωνα με το LiveScience μόνο το 15% του παγκόσμιου πληθυσμού γράφει με το αριστερό χέρι.
5. Είστε παντρεμένοι;
Aν δεν έχετε φορέσει ακόμα το δαχτυλίδι δεν είστε και τόσο συμβατοί με τον υπόλοιπο πληθυσμό καθώς 4 στους 5 ενήλικες παγκοσμίως είναι παντρεμένοι.
6. Έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο;
O Φεβρουάριος είναι ο λιγότερο δημοφιλής μήνας όσον αφορά στις γεννήσεις. Οι περισσότεροι από εμάς έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.
7. Πίνετε γάλα;
Aν απολαμβάνετε καθημερινά ένα ποτήρι φρέσκο γάλα χωρίς να έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα τότε σίγουρα δεν είστε και τόσο φυσιολογικοί καθώς το 75% των ενηλίκων παγκοσμίως έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
KATI ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ…..Αν έχετε αυτά τα 7 χαρακτηριστικά, τότε ψάξτε το! KATI ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ…..Αν έχετε αυτά τα 7 χαρακτηριστικά, τότε ψάξτε το! Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.