Το «ξύλο της αρκούδας» στο Μπέρκλεϊ, από πατριώτες οπαδούς του Trump κατά αντιξουσιαστών..[Βίντεο]

Βίαιες συγκρούσεις -Είκοσι άτομα συνελήφθησαν - Πέτρες, βεγγαλικά, αιχμηρά αντικείμενα, ακόμα και σπρέι πιπεριού βρέθηκαν πάνω τους.. Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς και επικριτές του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, με την αστυνομία να προχωρά σε τουλάχιστον 20 συλλήψεις.

Έντεκα άτομα τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες, ενώ επτά εξ αυτών χρειάστηκε τελικά να διακομιστούν σε νοσοκομεία της περιοχής, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία.Στους συλληφθέντες οι αστυνομικοί βρήκαν πέτρες, βεγγαλικά, διάφορα αιχμηρά αντικείμενα, ακόμα και σπρέι πιπεριού. Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο, μαχαίρια, μία χειρολαβή τσεκουριού και ένα αλουμινένιο κουτάκι που ήταν γεμάτο με μπετόν.

Οι οδομαχίες ξέσπασαν αφότου οι δύο ομάδες διοργάνωσαν αντίπαλες πορείες. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι οπαδοί του Τραμπ προγραμμάτισαν μία «πατριωτική» συγκέντρωση και η αντίπαλη πλευρά σχεδίασε αντιδιαδήλωση.Οι δρόμοι γύρω από τα πάρκο «Μάρτιν Λούθερ Κινγκ», που ήταν το επίκεντρο των επεισοδίων, γέμισαν με κάδους απορριμμάτων τους οποίους οι διαδηλωτές έσπρωξαν στα οδοστρώματα.
Η Αστυνομία έκανε εκτενή χρήση σπρέι πιπεριού για να χωρίσει τα δύο πλήθη και να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.Πρόκειται για την τρίτη φορά που τα δύο «στρατόπεδα» διαδηλωτών συγκρούστηκαν στο Μπέρκλεϊ τους τελευταίους μήνες.πηγη
Το «ξύλο της αρκούδας» στο Μπέρκλεϊ, από πατριώτες οπαδούς του Trump κατά αντιξουσιαστών..[Βίντεο] Το «ξύλο της αρκούδας» στο Μπέρκλεϊ, από πατριώτες οπαδούς του Trump κατά αντιξουσιαστών..[Βίντεο] Reviewed by Votingnow Twra on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.