Οκτάχρονος έμαθε να οδηγεί από το YouTube και πήγε στα McDonald’s

Στο YouTube μπορείς να βρεις κάθε ειδών tutorials για το πως να φτιάξεις μόνος σου διάφορες κατασκευές, να μαγειρέψεις, να κάνεις μακιγιάζ, να μάθεις ξένες γλώσσες, ακόμη και να οδηγείς. Φυσικά τα περισσότερα δεν είναι επαγγελματικά, αλλά ικανά να σου διδάξουν πολλά.

Αυτό συνέβη και με έναν 8χρονο από το Ohio, ο οποίος έμαθε από tutorial στο YouTube πως να οδηγεί και πήγε με την 4χρονη αδερφή του στα McDonald’s. Τα παιδιά περίμεναν να κοιμηθούν οι γονείς και έκλεψαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου για να πάνε να φάνε το γεύμα τους.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, το παιδί οδήγησε περίπου 1.5 χλμ. από το σπίτι του και η μικρή του αδερφή βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του van. Χρειάστηκε να περάσει 4 διασταυρώσεις, πέρασε από σιδηροδρομικές γραμμές και έκανε κάποιες στροφές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, σεβάστηκε όλα τα σήματα στους δρόμους και το όριο ταχύτητας

Τα παιδιά βρέθηκαν σώα και αβλαβή στα McDonald’s περιμένοντας την παραγγελία τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα ακόμη παιδί εντοπίστηκε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο γεμάτο άλλα παιδιά και μια κατσίκα στην Ν. Ζηλανδία!

Προσοχή λοιπόν στο τι μαθαίνουν τα παιδιά από το YouTube.



ΠΗΓΗ
Οκτάχρονος έμαθε να οδηγεί από το YouTube και πήγε στα McDonald’s Οκτάχρονος έμαθε να οδηγεί από το YouTube και πήγε στα McDonald’s Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.