Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάστρο; - Η Ιταλία προσφέρει δωρεάν 103 κάστρα!

Η ιταλική κυβέρνηση προσφέρει δωρεάν συνολικά 103 ιστορικά κτήρια και κάστρα σε διάφορα σημεία της χώρας, αρκεί ο ιδιοκτήτης να τα ανακαινίσει.

Τα ακίνητα περιλαμβάνουν το Castello di Blera στο Lazio, ένα κάστρο του 11ου αιώνα κοντά στη Ρώμη και το Castello di Montefiore του 13ου αιώνα στην περιφέρεια Marche της ανατολικής Ιταλίας.

Τα κτήρια θα δοθούν σε άτομα που μπορούν να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχέδια για το πώς θα ανακαινίσουν και θα αναζωογονήσουν τις τοποθεσίες για να βοηθήσουν στην τόνωση του τουρισμού στην περιοχή. Είτε πρόκειται για μετατροπή ενός από αυτά τα κτήρια σε ξενοδοχείο, spa, εστιατόριο ή άλλο έξυπνο τουριστικό αξιοθέατο, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες πρέπει να αποδείξουν πώς θα κάνουν τους επισκέπτες να συρρέουν σε αυτό.

Η ιδέα είναι μέρος του Στρατηγικού Σχεδίου Τουρισμού της Ιταλίας, μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ανακούφιση του υπερπληθυσμού στις πιο δημοφιλείς περιοχές της Ιταλίας, όπως η Βενετία, και στην αναδιανομή των τουριστών σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς σε όλη τη χώρα.


Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάστρο; - Η Ιταλία προσφέρει δωρεάν 103 κάστρα! Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε κάστρο; - Η Ιταλία προσφέρει δωρεάν 103 κάστρα! Reviewed by agathi strange on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.