ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΡΩΤΑΣ»! Γυναίκα παντρεύτηκε σταθμό τραίνου μετά από 36 χρόνια… ειδυλλίου (Εικόνες και βίντεο)

Όχι μόνο… χρόνια δεν κοιτά ο έρωτας αλλά φαίνεται ότι τελικώς δεν κοιτάει τίποτα!

Μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, η Carol Santa Fe, 45 ετών, έχει πάει την αγάπη σε άλλο επίπεδο, δείχνοντας τον «έρωτα» της προς ένα σταθμό τραίνου με το όνομα «Ντέντρα» (Daidra), αποκαθιστώντας το. Συγκεκριμένα το «παντρεύτηκε» μετά από 36 χρόνια… αγάπης!

Ο «έρωτας» της Carol για την «Ντέντρα» ξεκίνησε όταν ήταν 9 ετών και το σπουδαίο γεγονός έλαβε χώρα το 2015, όπως υποστηρίζει η ίδια, σύμφωνα με την βρετανική Sun.

Η Carol λέει ότι κάνει «σεξ» με το κτίριο διανοητικά και ότι γενικώς ελκύεται σεξουαλικά από άψυχα αντικείμενα και κτήρια! Μάλιστα υποστηρίζει ότι έχει φτάσει κοντά και σε οργασμό όταν ακούμπησε τον τοίχο πίσω της και ένιωσε την ενέργεια του κτηρίου.

Δείτε και ένα βίντεο, αν αντέχετε, από την New York Post:



Να ήταν και η μόνη… Μια γυναίκα στην Γαλλία η Ερίκα έχει ερωτευτεί τον πύργο του Άιφελ και ενώθηκε μαζί του με τα δεσμά του «γάμου» το 2007!
ΠΗΓΗ
ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΡΩΤΑΣ»! Γυναίκα παντρεύτηκε σταθμό τραίνου μετά από 36 χρόνια… ειδυλλίου (Εικόνες και βίντεο) ΜΕΓΑΛΟΣ «ΕΡΩΤΑΣ»! Γυναίκα παντρεύτηκε σταθμό τραίνου μετά από 36 χρόνια… ειδυλλίου (Εικόνες και βίντεο) Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.