Καλοκαιρινή διακόσμηση! 5 tips για να αλλάξετε τον αέρα του σπιτιού σας!

Μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση του χώρου μας και να του δώσουμε μία καλοκαιρινή αύρα με 5 μόνο βήματα! Ναι μπορούμε!!! Δείτε πώς θα μεταμορφώσουμε όλο το σπίτι και θα το κάνουμε πιο καλοκαιρινό!

Δείτε τους πέντε τρόπους που θα δώσουν στο σπίτι σας καλοκαιρινό αέρα:

1. Προσθέστε το μπλε χρώμα.

Το μπλε είναι το κατεξοχήν καλοκαιρινό χρώμα, ίσως επειδή είναι το χρώμα της θάλασσας και του καθαρού ουρανού. Επιλέξτε να προσθέσετε το χρώμα αυτό στο σπίτι σας είτε βάφοντας μια παλιά σας καρέκλα, είτε με κάποιο απλό διακοσμητικό.


2. Θαλασσινά Αξεσουάρ

Βάλτε κοχύλια, αστερίες, άγκυρες και άλλα θαλασσινά αξεσουάρ! Φέρτε την παραλία μέσα στο σπίτι σας και αλλάξτε τη διάθεση σας, προσθέτοντας ένα μεγάλο μπολ με κοχύλια σε κάποιο κεντρικό μέρος του σπιτιού σας.


3. Γεμίστε τον χώρο σας με κεράκια

Κάποια φαναράκια με λευκά και κεράκια στο πάτωμα του σαλονιού σας, θα προσθέσουν αμέσως μια πιο ατμοσφαιρική διάθεση στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Συνδυάστε τα ακόμη και με κοχύλια και αστερίες.


4. Αφαιρέστε τα βαριά διακοσμητικά και τις κουρτίνες

Τα χαλιά, τα βαριά ριχτάρια και ακόμα οι κουρτίνες δεν έχουν θέση στο σπίτι το καλοκαίρι, επομένως αφαιρέστε τα και παρατηρήστε πόσο θα ελαφρύνει η αύρα του σπιτιού σας. Σε περίπτωση που επιμένετε και θέλετε οπωσδήποτε να έχετε χαλιά, προτιμήστε κάποιο σαν αυτό της φωτογραφίας!


5. Προσθέστε φλοράλ στοιχεία

Τι πιο καλοκαιρινό από το στοιχείο των λουλουδιών. ‘Ενα λεπτό φλοράλ πάπλωμα για το δωμάτιο σας ή ένα κάλυμμα θα προσθέσει αυτόματα καλοκαιρινή διάθεση στον χώρο σας.


Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και για να αλλάξετε τη διάθεση σας αρκούν κάποιες μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας προκειμένου να νιώσετε την καλοκαιρινή αύρα ακόμα και αν βρίσκετε μακριά από κάποια παραλία.
ΠΗΓΗ
Καλοκαιρινή διακόσμηση! 5 tips για να αλλάξετε τον αέρα του σπιτιού σας! Καλοκαιρινή διακόσμηση! 5 tips για να αλλάξετε τον αέρα του σπιτιού σας! Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.