ΒΟΜΒΑ: Όσοι έχετε πετρελαιοκίνητα ΙΧ δείτε τι θα ισχύσει σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη!

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται σύντομα στο καθεστώς που διέπει την κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων, όπως αποκλειστικά σας είχαμε ενημερώσει.

«Θα επανεξεταστεί το καθεστώς που διέπει την κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων οχημάτων στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας;» Αυτή είναι μεταξύ άλλων η ερώτηση που κατέθεσαν επίσημα στην βουλή 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το dieselgate.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από την αδράνεια που επέδειξε η χώρα μας στο θέμα του dieselgate, με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με πρώτη υπογράφουσα τη Σία Αναγνωστοπούλου, να θυμίζουν ότι στην Ελλάδα μόνο οι καταναλωτικές οργανώσεις έχουν ανακινήσει το θέμα πιέζοντας τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Παρόλα αυτά, το θέμα του σκανδάλου Volkswagen οι 29 βουλευτές το συνδέουν περιέργως και με την πετρελαιοκίνηση στην χώρα μας και συγκεκριμένα στους Νομούς Αθήνας και Θεσσαλονίκης και στο κέντρο της Αττικής, γεγονός που δεν αποκλείεται να φέρει ανάλογη συζήτηση στη βουλή και να αρχίσουν τα όργανα για τα αυτοκίνητα diesel.

Το γεγονός μάλιστα πως κάνουν λόγο ειδικά για αυτούς τους δύο νομούς ξυπνά θύμισες από την εποχή της απαγόρευσης πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η άρση της οποίας είχε γίνει το 2011.
ΒΟΜΒΑ: Όσοι έχετε πετρελαιοκίνητα ΙΧ δείτε τι θα ισχύσει σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη! ΒΟΜΒΑ: Όσοι έχετε πετρελαιοκίνητα ΙΧ δείτε τι θα ισχύσει σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη! Reviewed by Unknown on 16:00 Rating: 5
Από το Blogger.