Τρόμος στην ακτή! Το πλάσμα που αναστάτωσε την Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα περίεργο λαμπερό μπλε πλάσμα της θάλασσας που τρώει μέδουσες ξεβράστηκε σε παραλία της Αυστραλίας και έχει κινήσει την περιέργεια όλων. Το παράξενο αυτό τερατάκι, γνωστό ως ‘μπλε δράκος’, είναι σπάνιο αλλά βγήκε στην επιφάνεια νερών στην Αυστραλία.Το Blue Dragon, λοιπόν, είναι στην πραγματικότητα ένας θαλάσσιος γυμνοσάλιαγκας, που τρέφεται με μέδουσες, γνωστός στα πορτογαλικά ως Man O ‘War. Και ενώ η μέδουσα έχει ένα ισχυρό τσίμπημα που μπορεί να τραυματίσει σοβαρά τον άνθρωπο, το Blue Dragon είναι ανεπηρέαστο από το δηλητήριό της.

O Kylie Pitt, ένας εμπειρογνώμονας της θαλάσσιας ζωής από το Πανεπιστήμιο Griffith στο Queensland, είπε, “Είναι πραγματικά περίεργο. Τρώνε μέδουσες, επιπλέουν ανάποδα και κινούνται στην επιφάνεια του νερού. Δε με έχουν τσιμπήσει, αλλά εγώ δεν θα συνιστούσα σε κανέναν να προσπαθήσει να τα πιάσει, επειδή μπορεί να έχουν ένα οδυνηρό τσίμπημα”.
Τρόμος στην ακτή! Το πλάσμα που αναστάτωσε την Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ)  Τρόμος στην ακτή! Το πλάσμα που αναστάτωσε την Αυστραλία (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by agathi strange on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.