Σε Τυφλώνουν Με Τα Φώτα Πορείας; Οι Κινέζοι Βρήκαν Λύση Και Είναι Πραγματικά Τρομακτική!

Οδηγοί στην Κίνα βάζουν τρομακτικά αυτοκόλλητα στο πίσω τζάμι των αυτοκινήτων τους για να δώσουν ένα μάθημα σ’ εκείνους που χρησιμοποιούν τα “μεγάλα” φώτα και τους τυφλώνουν (Pics).
Φαίνεται πως στην Κίνα οι οδηγοί βρήκαν έναν ευφάνταστο και τρομακτικό τρόπο για να αποθαρρύνουν τους άλλους οδηγούς από το να χρησιμοποιούν τα “μεγάλα” φώτα σε κοντινές αποστάσεις, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με τη νέα “μόδα”, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι τα τρομακτικά αυτοκόλλητα, τα οποία τοποθετούν στο πίσω τσάμι του αυτοκινήτου και είναι ορατά μόνο από τους διερχόμενους οδηγούς, που ανάβουν τα φώτα πορείας κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Μπορεί το concept να μοιάζει ευφυές, ωστόσο η Τροχαία απειλεί τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα με πρόστιμα, καθώς σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές έχουν σημειωθεί δεκάδες ατυχήματα, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις ο οδηγός που αντικρίζει το τρομακτικό αυτοκόλλητο χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.
ΠΗΓΗ
Σε Τυφλώνουν Με Τα Φώτα Πορείας; Οι Κινέζοι Βρήκαν Λύση Και Είναι Πραγματικά Τρομακτική! Σε Τυφλώνουν Με Τα Φώτα Πορείας; Οι Κινέζοι Βρήκαν Λύση Και Είναι Πραγματικά Τρομακτική! Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.