Είναι «άγγελος ή φάντασμα»; - Όλοι έμειναν άφωνοι βλέποντας αυτό το πλάσμα στην κάμερα (βίντεο)

Σε ένα βενζινάδικο της Αμερικής, οι κάμερες "έπιασαν" μια μορφή που έμοιαζε σαν άγγελο ή φάντασμα. Δείτε το βίντεο και θα πάθετε πλάκα.

Ο Amed Abudaaria διατηρεί βενζινάδικο στην Αμερική. Η επιχείρησή του έγινε γνωστή ύστερα από τις αποκαλύψεις του CNN για το φάντασμα που "κόβει βόλτες" εκεί κάθε βράδυ!

Καλά ακούσατε! Ο Amed θέλησε να δει τι έχει καταγράψει το βράδυ η κάμερά του για να δει αν λειτουργούν όλα καλά. Κανείς όμως δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε την μέρα εκείνη. Η κάμερα "έπιασε" μια αλλόκοτη μπλε μορφή να πηγαινοέρχεται κατά τη διάρκεια της νύχτας ανάμεσα στα αυτοκίνητα και στους περαστικούς.

Η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από το κανάλι του CNN που του πήρε συνέντευξη και έδειξε εικόνα από το περίεργο αυτό πλάσμα που κατέγραψε η κάμερα. Φαίνεται σαν ένα μπλε σύννεφο το οποίο κάνει απότομες κινήσεις και δεν είναι εμφανές από κοντά, παρά μόνο στην κάμερα.

"Είναι άγγελος ή φάντασμα" είναι ο τίτλος της είδησης που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού:ΠΗΓΗ
Είναι «άγγελος ή φάντασμα»; - Όλοι έμειναν άφωνοι βλέποντας αυτό το πλάσμα στην κάμερα (βίντεο) Είναι «άγγελος ή φάντασμα»; - Όλοι έμειναν άφωνοι βλέποντας αυτό το πλάσμα στην κάμερα (βίντεο) Reviewed by agathi strange on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.