Ενισχύστε τους Τένοντες και τους Συνδέσμους στα Γόνατα σας με αυτή την απλή Συνταγή!

Τα γόνατά μας συμμετέχουν στις πιο σημαντικές κινήσεις μας κάθε μέρα, όπως το περπάτημα, το τρέξιμο, το άλμα, ακόμα κι όταν απλά στεκόμαστε γι’ αυτό λοιπόν η λειτουργία τους, είναι πολύ σημαντική για ολόκληρο το σώμα.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου η φυσική λίπανση των συνδέσμων και των τενόντων μειώνετε και γίνονται λιγότερο ευέλικτοι. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιο επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

Δεδομένου ότι είναι ζωτικής σημασίας σύνδεση μεταξύ του σώματος μας και του εδάφους, πρέπει να στηρίξουμε την υγεία των γονάτων μας και να ενισχύσουμε τους συνδέσμους και τους τένοντες. Έτσι, θα προωθήσουμε και την καλύτερη στήριξη του σώματος.

Ευτυχώς, υπάρχει μια εξαιρετικά αποτελεσματική φυσική συνταγή που ενισχύει τα γόνατα και την λίπανση τους.

Τα κύρια συστατικά στην ακόλουθη συνταγή περιλαμβάνουν ζελατίνη, ανανά, κανέλα, και βρώμη. Χρησιμοποιώντας τα, μπορείτε να κάνετε ένα νόστιμο και υγιεινό smoothie, πλούσιο σε πυρίτιο, μαγνήσιο, βρομελίνη, και βιταμίνη C.

Θα σας παρέχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και θα απαλύνει τη δυσφορία και τον πόνο.

Η ζελατίνη είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να θρέψετε τους τένοντες και συνδέσμους. Η φυσική ζελατίνη είναι η πιο υγιεινή επιλογή λόγω της υψηλότερης ποσότητας κολλαγόνου (ινώδης πρωτεΐνη του εξωκυττάριου χώρου που προσδίδει εκτατική ισχύ στους ιστούς).

Συστατικά:

2 φλιτζάνια ανανά (κομμάτια)
7 γραμμάρια κανέλα
1 φλιτζάνι βρώμη
2 κουταλιές της σούπας ζελατίνη (40 γραμμάρια)
1 φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκάλι
40 γραμμάρια μέλι
40 γραμμάρια αμύγδαλα
250 ml νερό

Προετοιμασία:

Αρχικά, ανακατεύετε καλά την βρώμη με το χυμό πορτοκαλιού σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε τη ζελατίνη, το μέλι, τα αμύγδαλα, την κανέλα, και τα κομμάτια ανανά σε ένα μπλέντερ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Τέλος, προσθέστε το μείγμα της βρώμης και του πορτοκαλιού στο μπλέντερ, και ανακατεύετε για μια ακόμη φορά. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά παγάκια, αν σας αρέσουν τα κρύα ροφήματα.

Απολαύστε τη γεύση του και τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία!
*Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα. Συμβουλεύεστε πάντα κάποιον ειδικό πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε πληροφορία. Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη.
ΠΗΓΗ
Ενισχύστε τους Τένοντες και τους Συνδέσμους στα Γόνατα σας με αυτή την απλή Συνταγή! Ενισχύστε τους Τένοντες και τους Συνδέσμους στα Γόνατα σας με αυτή την απλή Συνταγή! Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.