Σχεδόν κανείς δε μπορεί να αναγνωρίσει σε τί χρησίμευε ΑΥΤΟ το αντικείμενο, μέχρι και λίγα χρόνια πριν. Εσείς γνωρίζετε;

Τα σημερινά παιδιά νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, αλλά ξέρουμε πως αυτό δεν ισχύει. Η τεχνολογία; Σίγουρα έχουν αυτό το πλεονέκτημα αλλά προερχόμαστε από μία γενιά που είχε μάθει να κάνει πράγματα μόνη της αντί να βγάζει συνεχώς selfies.

Η γενιά μας είχε αρκετά εργαλεία χειρός που χρησιμοποιούσε καθημερινά. Εάν τους τα δείξουμε σήμερα, αυτή η γενιά μάλλον θα νομίζει ότι τα χρησιμοποιούσαμε για να βασανίζουμε ανθρώπους!

Οπότε, προκύπτει η ερώτηση: ξέρετε πού χρησιμοποιούνταν αυτό το παράξενο εργαλείο; Σχεδόν όλοι όσοι ρωτήσαμε δεν είχαν καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι.

Η απάντηση; Είναι ένα παλιό ανοιχτήρι για κουτιά που είχαν λάδι κινητήρα. Το εργαλείο αυτό τρυπούσε το πάνω μέρος του κουτιού και έτσι μπορούσε να βγει το λάδι.

Μοιάζει με ανοιχτήρι για κονσέρβες και μάλλον από κει πήραν και την έμπνευση να το φτιάξουν! Μπορεί να νομίζετε πως ανήκει πολύ πίσω στο παρελθόν αλλά στην πραγματικότητα ανήκει στο 1980! Αν και βέβαια από άποψη εξέλιξης μάλλον θυμίζει τον μεσαίωνα.



ΠΗΓΗ
Σχεδόν κανείς δε μπορεί να αναγνωρίσει σε τί χρησίμευε ΑΥΤΟ το αντικείμενο, μέχρι και λίγα χρόνια πριν. Εσείς γνωρίζετε; Σχεδόν κανείς δε μπορεί να αναγνωρίσει σε τί χρησίμευε ΑΥΤΟ το αντικείμενο, μέχρι και λίγα χρόνια πριν. Εσείς γνωρίζετε; Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.