Τα συνηθισμένα προϊόντα που πωλούνται στα ράφια, δεν ανταποκρίνονται όλα, πραγματικά, σε αυτό που διαφημίζουν, για τον απλούστατο λόγο ότι ο οργανισμός μεταβολίζει το προϊόν, όπως ότι άλλο τρώμε. Έτσι, είναι απλά μία ακόμα πρωτεΐνη, η οποία δεν προσφέρει αυτά για τα οποία πωλείται.
Για να ενισχύσουμε το κολλαγόνο πρέπει να δώσουμε τροφή στους ινοβλάστες οπότε θα σχηματιστεί η παραγωγή υαλουρονικού.
Μπορούμε, λοιπόν, να προσφέρουμε εμείς την τροφή στους ινοβλάστες μας.
Παρασκευή μίγματος για παραγωγή υαλουρονικού
Παραγγέλνουμε από τον χασάπη μας καθαρισμένα μοσχαρίσια κόκκαλα από τον χασάπη, με το μεδούλι, ενδεχομένως κομμένα σε κομμάτια.- Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό.
- Ρίχνουμε μία κουταλιά του γλυκού αλάτι.
- Τα αφήνουμε για 8 ώρες να σιγοβράσουν.
- Συμπληρώνουμε με νερό όταν χρειάζεται.
- Μετά, στραγγίζουμε και κρατάμε τον ζωμό.
- Όταν κρυώσει τοποθετούμε τον ζωμό στο ψυγείο.
- Πίνουμε ένα ποτήρι καθημερινά.
- Σπάμε τα αυγά.
- Τα αδειάζουμε από τον κροκό και το ασπράδι. Δεν πετάμε την μεμβράνη.
- Τα γυρίζουμε ανάποδα να στραγγίξουν ως το βράδυ.
- Τα βράζουμε για απολύμανση δέκα λεπτά.
- Τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
- Την άλλη μέρα τα βάζουμε στο φούρνο για δέκα λεπτά.
- Παίρνουμε τα τσόφλια και τα θρυμματίζουμε στο μούλτι τόσο ώστε να γίνουν πούδρα.
Είναι σημαντική η προσφορά του μείγματος κυρίως για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, αλλά και για όσους έχουν προβλήματα οστεοαρθρίτιδας, αρθρίτιδας κλπ.
Πηγή: http://www.diadrastika.com
Προφυλάξεις
Πάντα χρησιμοποιείτε τα βότανα υπό την επίβλεψη ενός ειδικού ιατρού και ποτέ μόνοι σας. Μην χρησιμοποιείτε βότανα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα ακόμα και συμπληρώματα χωρίς την γνώμη ιατρού. Οι φυσικές θεραπείες και δεν αποτελούν υποκατάστατο ιατρικής περίθαλψης. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικό σκοπό.
Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη
πηγη
Πως "φτιάχνουμε" φυσικό υαλουρονικό οξύ
Reviewed by olablogs
on
14:30
Rating: