Αυτό που έβγαλαν οι Γιατροί από το Μάτι της Κόρης της, την έκανε να Λιποθυμήσει. Τότε Σοκαρισμένη κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί!Οι γιατροί ενός νοσοκομείου στο Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας ποτέ δεν θα ξεχάσουν την μέρα που η μικρή Nastya Poltoranina πήγε σε εκείνους με πολύ υψηλό πυρετό. Αρχικά, νόμιζαν πως είχε μηνιγγίτιδα, αλλά μία τομογραφία έδειξε κάτι που τους άφησε άφωνους.


Η Nastya ήταν σπίτι με την μητέρα της, Veronica, και ζωγράφιζε μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό. Ξαφνικά, η Veronica άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και όταν πήγε να δει τι είχε συμβεί, είδε την 3χρονη κόρη της ξαπλωμένη στο πάτωμα να κλαίει. Η Nastya κρατούσε μία βούρτσα στο χέρι της και το δεξί της μάτι είχε πρηστεί.

Η Veronica πήγε την κόρη της στο κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το μάτια της. Δεν έβλεπαν όμως άλλο πρόβλημα και την άφησαν να πάει σπίτι. Λίγο αργότερα όμως, η Nastya είχε πολύ υψηλό πυρετό. Οι γονείς της την πήραν πάλι στο νοσοκομείο και οι γιατροί της έκαναν μία τομογραφία.
Οι εικόνες έδειξαν κάτι πολύ μεγάλο στην κρανιακή της κοιλότητα, ένα αντικείμενο μέσα στο κεφάλι της. Δεν πίστευαν στα μάτια τους και ήξεραν πως έπρεπε να αντιδράσουν γρήγορα. Αμέσως της έκαναν εγχείρηση για να αφαιρέσουν το αντικείμενο.

Περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν πως το αντικείμενο αυτό ήταν στην πραγματικότητα ένα μεταλλικό κομμάτι από βούρτσα. Η Veronica σοκαρίστηκε όταν θυμήθηκε πως μετά το ατύχημα που είχε η κόρη της, είχε βρει μόνο ένα κομμάτι από την βούρτσα που κράταγε. Ποτέ δεν περίμενε όμως πως το υπόλοιπο ήταν κολλημένο στο μάτι της.

Όπως φαίνεται, έβαλε το πινέλο στο μάτι της και έτσι έχασε την ισορροπία και έπεσε. Για ελάχιστη απόσταση δεν το έχασε. Όταν το έβγαλε, το μεταλλικό κομμάτι έμεινε μέσα και ως εκ θαύματος δεν είχε έρθει σε επαφή με αρτηρίες, αλλιώς το κορίτσι θα είχε πεθάνει ακαριαία.

Η επέμβαση ήταν πολύ επικίνδυνη και κράτησε 5 ώρες. Οι γιατροί φοβόντουσαν πως το μεταλλικό κομμάτι είχε προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες στο κορίτσι, κάτι που θα οδηγούσε σε πολλά προβλήματα. Αλλά η κόρη της Veronica ήταν πολύ τυχερή – η επέμβαση κύλησε ομαλά και το αντικείμενο αφαιρέθηκε εντελώς χωρίς να προκληθούν βλάβες. Μία εβδομάδα μετά, η Nastya τα πάει ήδη πολύ καλύτερα.

Η ζωγραφική είναι κάτι που λατρεύουν όλα τα παιδιά και κανείς γονείς δεν την θεωρεί μία επικίνδυνη δραστηριότητα. Αλλά αυτή η ιστορία δείχνει πως δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος όταν πρόκειται για παιδιά. Ακόμα και ακίνδυνα αντικείμενα όπως ένα πινέλο μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά όταν χρησιμοποιούνται από μικρά παιδιά χωρίς επίβλεψη.
Η Veronica το έμαθε με τον δύσκολο τρόπο, αλλά είναι πολύ τυχερή που έχει ακόμα την όμορφη κόρη της. Και είναι σίγουρο πως δεν θα την αφήσει ποτέ ξανά μόνη με τα πινέλα της.
Credit: hefty.co
source
Αυτό που έβγαλαν οι Γιατροί από το Μάτι της Κόρης της, την έκανε να Λιποθυμήσει. Τότε Σοκαρισμένη κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί! Αυτό που έβγαλαν οι Γιατροί από το Μάτι της Κόρης της, την έκανε να Λιποθυμήσει. Τότε Σοκαρισμένη κατάλαβε ΤΙ είχε συμβεί! Reviewed by Votingnow Twra on 17:30 Rating: 5
Από το Blogger.