ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ! - σύλληψη ενός Έλληνα στο αεροδρόμιο των Τιράνων με την κατηγορία της κατασκοπείας

Φιάσκο της αλβανικής αστυνομίας αποδείχθηκε η σύλληψη ενός Έλληνα στο αεροδρόμιο των Τιράνων με την κατηγορία της κατασκοπείας, την οποία μετέδωσαν νωρίτερα τα μέσα ενημέρωσης στη γειτονική χώρα, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αλβανικής τηλεόρασης, ο Έλληνας που συνελήφθη ήταν ο 52χρονος Ηρακλής Ιωάννης Δραγούνης, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος για τον εξοπλισμό που είχε μαζί του.

Μάλιστα στην αλβανική τηλεόραση μεταδόθηκαν πλάνα με κατασκοπευτικό εξοπλισμό, ο οποίος όμως δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε έναν Ισραηλινό, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα με την κατηγορία της κατασκοπείας, αναφέρει ο ΑΝΤ1 και προσθέτει:
Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, η οποία βρισκόταν σε διαρκή επαφή για τις εξελίξεις με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.
Αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι ο συλληφθείς είναι μηχανικός εταιρείας τηλεπικοινωνιών, ο οποίος ταξίδευε με ένα τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, τύπου scanner, το οποίο κρίθηκε ύποπτο στον έλεγχο των αλβανικών αρχών.

Αφού διαπιστώθηκε τι ακριβώς ήταν ο εξοπλισμός, ο 52χρονος Έλληνας αφέθηκε ελεύθερος.πηγη
ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ! - σύλληψη ενός Έλληνα στο αεροδρόμιο των Τιράνων με την κατηγορία της κατασκοπείας ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ! - σύλληψη ενός Έλληνα στο αεροδρόμιο των Τιράνων με την κατηγορία της κατασκοπείας Reviewed by olablogs on 22:30 Rating: 5
Από το Blogger.