ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ «ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ» ΑΤΙΑ

Σύμφωνα με τους σκεπτικιστές, όλες οι εμφανίσεις των ΑΤΙΑ οφείλονται σε αυταπάτες, αντικατοπτρισμούς, αερόστατα, υστερικές εκδηλώσεις, ιστορίες τρελών, μάρτυρες αναξιόπιστους, ή έστω ανθρώπους που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τεχνητά ή φυσικά (αστρονομικά ή μετεωρολογικά) φαινόμενα στον ουρανό.

Τι συμβαίνει όμως όταν μία ειδική κατηγορία μαρτύρων θεάσεων ΑΤΙΑ, οι οποίοι λόγω του επαγγέλματος τους θεωρούνται οι πιο αξιόπιστοι, οι πιο εκπαιδευμένοι και οι πιο τεχνικά επαρκείς και υπεύθυνοι, καταθέτουν παρόμοιες αναφορές; Αυτή η κατηγορία είναι οι στρατιωτικοί, και κυρίως οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, οι οποίοι εκτός της άριστης εκπαίδευση τους, είναι και άριστοι γνώστες των ουράνιων φαινομένων.

Ο στρατός θα μπορούσε εύκολα να μη λάβει υπ’όψη του τις αναφορές των πολιτών, αλλά δεν θα μπορούσε να αγνοήσει το δικό του εκπαιδευμένο προσωπικό.

Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε να αψηφήσουμε τις μαρτυρίες αυτών των τόσο εξαιρετικά εκπαιδευμένων ανθρώπων, που πολλές από τις αναφορές τους μπορούν να χαρακτηριστούν «Αγνώστου Ταυτότητος», παρακάτω παρατίθενται εντυπωσιακές «ιστορικές», καταγεγραμμένες αναφορές τις οποίες δεν θα τις βρείτε γραμμένες σε καμία εφημερίδα και σε ελάχιστα περιοδικά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο 7ο τεύχος του δωρεάν διαδικτυακού περιοδικού Ε.Τ. από το παρακάτω σύνδεσμο
ΠΗΓΗ
ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ «ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ» ΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ «ΚΛΕΙΔΩΝΑΝ» ΑΤΙΑ Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
Από το Blogger.