Κατηγορούμενος για φόνο ζητά να αποδείξει την αθωότητά του δείχνοντας το… πέος του!

Μπροστά σε ένα αρκετά δύσκολο δίλημμα βρίσκεται ένας δικαστής στη Φλόριντα, που καλείται να αποφασίσει εάν θα επιτρέψει σε έναν κατηγορούμενο για φόνο να επιδείξει – όπως ο ίδιος ζητά – τα γεννητικά του όργανα ενώπιον του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Sun Sentinel, ο 65χρονος Richard Henry Patterson υπέβαλε αυτό το αλλόκοτο αίτημα ισχυριζόμενος ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποδείξει ότι δεν δολοφόνησε την αγαπημένη του, αλλά ότι η ίδια βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό κατά τη διάρκεια στοματικού σεξ.

Ο 65χρονος, δύο χρόνια μετά τη σύλληψή του για τον φόνο της ερωμένης του στο σπίτι της, αποφάσισε να ανακαλέσει την αρχική του ομολογία ότι την έπνιξε και πλέον υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 60χρονης Francisca Marquinez τον Οκτώβριο του 2015 ήταν ατύχημα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ken Padowitz, ο πελάτης του ομολόγησε υπό καθεστώς σύγχυσης, αφού ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος μετά το περιστατικό. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μέγεθος του πέους του πελάτη του αποτελεί ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο της υπεράσπισης. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορούν οι ένορκοι να το δουν με τα μάτια τους όταν ξεκινήσει η δίκη.

«Ο Δρ. Ronald Wright, εμπειρογνώμων μάρτυρας και πρώην ιατροδικαστής της κομητείας Broward θα καταθέσει ότι ο θάνατός του θύματος θα μπορούσε να έχει προκληθεί από σεξουαλική ασφυξία κατά τη διάρκεια του σεξ. Η επίδειξη των γεννητικών οργάνων του πελάτη μου είναι καίριας σημασίας προκειμένου οι ένορκοι να μπορέσουν να κατανοήσουν πλήρως τη μαρτυρία του ειδικού» αναφέρει το αίτημα του συνηγόρου.

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Μαΐου.

Κατηγορούμενος για φόνο ζητά να αποδείξει την αθωότητά του δείχνοντας το… πέος του! Κατηγορούμενος για φόνο ζητά να αποδείξει την αθωότητά του δείχνοντας το… πέος του! Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.