ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!

ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ = ΣΚΕΨΙΣ +ΜΟΡΦΗ + ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ"ΑΫΛΑ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΤΟΥ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΣ (Η ΣΚΕΨΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ), ΜΕ ΠΡΩΤΗΝ ΥΛΗΝ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΣΥΜΒΑΤΟΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ), ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΡΦΑΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ, ΔΟΜΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑΝ ΔΟΝΗΣΙΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.


Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΗΣ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ: 

  • ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΝΟΗΤΙΚΗΝ ΣΥΛΛΗΨΙΝ, 
  • ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΝ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΝ, 
  • ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ/ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ (ΖΗΛΙΑ, ΦΘΟΝΟΣ, ΜΙΣΟΣ Κ.Α), ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΟΥ (ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ, ΕΡΩΣ, ΑΓΑΠΗ, Κ.Α.). 
ΑΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ ΕΛΚΥΟΥΝ, ΔΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΔΟΝΗΣΕΩΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΩΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ, ΩΣ ΜΗ ΟΜΟΙΟΔΟΝΟΥΜΕΝΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΙΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΜΕΙ Ή ΑΝΑΔΟΜΕΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ! 
ΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ, "ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ",  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΙΝ ΤΩΝ Η ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΙΝ ΤΩΝ.


ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ: ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΑΙ (ΦΥΛΩΝ, ΧΩΡΩΝ, ΛΑΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ ΚΛΠ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ-ΛΗΨΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΟΡΦΟΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.
ΣΥΝΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΗΧΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΝ ΜΑΖΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΔΡΑΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ, ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΙΑΥΛΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ, ΑΝΤΛΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ!
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΘΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ Ή ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΚΕΨΕΩΝ, ΤΑΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ/ΕΠΙΘΥΜΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!

Ο Dr Stuart Hameroff, ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟΝ :
«Κάθε συνειδητή σκέψις μπορεί να θεωρηθεί επιλογή, μια κβαντική υπέρθεσις που καταρρέει μπροστά σε μια επιλογή ».
«Το Σύμπαν είναι ευφυέστατον και ανταποκρίνεται αυτομάτως εις την συνείδησή μας».
O DR TILLER ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ "SOME SCIENCE ADVENTURES WITH REAL MAGIC", ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΝ.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ: «Με την πρόθεσιν θέτουμε σε λειτουργία το κυβερνοκατάστρωμα. Έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα και δημιουργεί για χάρη σας ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Η πρόθεσή σας κάνει αυτό το πράγμα, να αποκτά υλική υπόσταση, αρκεί να είστε ενσυνείδητος και να μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε την πρόθεσή σας.»
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:

Η ΛΕΞΙΣ "ΠΡΟΘΕΣΙΣ" ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑΝ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΕΝΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΕΝΟΣ ΑΦΑΝΟΥΣ ΠΕΔΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΡΧΕΤΥΠΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΤΟ ΤΑΥΤΙΣΩΜΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΝ ΑΙΘΕΡΑ!
{"Ω! ΔΙΟΣ ΥΨΙ-ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΕΧΩΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΕΝ ΑΤΕΙΡΕΣ ΑΣΤΡΩΝ ΗΕΛΙΟΥ ΤΕ ΣΕΛΗΝΑΙΗΣ ΤΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΠΑΝ-ΔΑΜΑΤΩΡ ΠΥΡΙ-ΠΝΟΥΣ ΠΑΣΙΝ ΖΩΟΙΣΙΝ ΕΝΑΥΣΜΑ ΥΨΙ-ΦΑΝΗΣ ΑΙΘΗΡ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΑΓΛΑΟΝ,
Ω! ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΣΕΛΑΣ-ΦΟΡΟΝ, ΑΣΤΡΟ-ΦΕΓΓΕΣ, ΚΙΚΛΗΣΚΩΝ ΛΙΤΟΜΑΙ ΣΕ ΚΕΚΡΑΜΕΝΟΝ ΕΥΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ" (Ορφικός Ύμνος Αιθέρος)}
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΕΥΓΑΡΑ

Ο θεωρητικός φυσικός Dr John Hagelin εξηγεί:
«Κατανοούμε τώρα πως όλα στη ζωή είναι ουσιαστικά ΕΝΑ. Στη βάση όλης της ποικιλίας της ζωής υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ. Στη βάση μας όλοι είμαστε ΕΝΑ, και αυτή η ενότητα στις βάσεις του νου και της ύλης είναι συνείδηση, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Και με αυτή την βαθιά κατανόηση, δηλαδή πως η συνείδηση δεν δημιουργείται από τον εγκέφαλο, δεν είναι αποτέλεσμα μοριακών, χημικών διεργασιών στον εγκέφαλο, αλλά είναι θεμελιώδης στη φύση, είναι η βάση της φύσης, αυτό το ονομάζουμε ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ».
Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΙΣ έχει την δυνατότητα να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙ κυριολεκτικά τον ΚΟΣΜΟ.


Πηγή:
Βασιλική Ζευγαρά 
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ! ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ! Reviewed by olablogs on 21:36 Rating: 5
Από το Blogger.