ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Η EIKONA THΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΡΕΕΙ ΛΑΔΙ… (βίντεο)


Tα νέα διαδόθηκαν αστραπιαία. Η εικόνα της Παναγίας στην εκκλησία Bechouat στην περιφέρεια Μπάαλμπεκ του Λιβάνου έτρεξε λάδι.
Το σχετικό βίντεο διακινήθηκε σε ιστότοπους της κοινωνικής δικτύωσης όπως στο «Facebook» …
Οι πιστοί συρρέουν στο ναό ασφυκτικά στη μαρωνίτικη εκκλησία όπου συνέβη το αξιοθαύμαστο γεγονός. Στην αρχιεπισκοπή του Μπάαλμπεκ ο Επίσκοπος Hanna Rahma, ο οποίος επιθεώρησε την εικόνα δήλωσε ότι πρόκειται για «ένα πραγματικό φαινόμενο». «Δεν εντόπισα καμία άλλου είδους παρέμβαση σε αυτό ‘. Ναι, έρρεε λάδι.»

«Το αξιοθαύμαστο γεγονός άρχισε το απόγευμα της 30ης Απριλίου. Κοιτάξτε ειδικά στο σημείο των χεριών (δηλαδή στα χέρια της) Κάτω από αυτά μπορείτε να δείτε το λάδι καθώς και στο λευκό της ιμάτιο» λέει ο π. Φιλήμονας Silwan, εφημέριος της Παναγίας Bhoat, ενώ δεκάδες πιστοί είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το εικονίδιο στην Εκκλησία και κατέγραφαν στα κινητά τους τηλέφωνα τη σκηνή.«Όμως, μία από τις κυρίες ήρθε και δείχνει στο Silwan στο δεξί χέρι της Παναγίας-» και σκούπισε όλο το λάδι με «το πουκάμισο του γιου της.» Ραχού Zitat λέει ότι «σύντομα και πάλι το ίδιο φαινόμενο στις οκτώ και μισή το βράδυ ». Σύμφωνα με τον Επίσκοπο της Εκκλησίας όλοι μαζί είδαν το αξιοθαύμαστο φαινόμενο.
Δύο φορές, σύμφωνα με τον Επίσκοπο εγχύθηκε το λάδι από την εικόνα. Την πρώτη φορά ήταν το βράδυ της 30ης Απριλίου. Τη δεύτερη φορά την επόμενη μέρα, την 1η Μαΐου. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για «ένα πραγματικό φαινόμενο», λέει. «Έχουμε σταθερές κάμερες στο εσωτερικό του ναού που καταγράφουν κάθε κίνηση εκεί. Αν κάποιος ήθελε – Θεός φυλάξει- να κατασκευάσει κάτι τέτοιο θα φαινόταν στο λογισμικό. »
Η εικόνα η συγκεκριμένη έχει άλλωστε μια ιδιαίτερη φήμη. «Εμείς το ξέρουμε, λέγεται ότι είναι θαυματουργική.» Επέστρεφε θαυματουργικά στην παλιά εκκλησία την επόμενη ημέρα κάθε φορά που την μετέφεραν στη νέα.Έτσι παραμένει σήμερα στην παλιά.Ενώ έρεε λάδι και τα παλιότερα χρόνια.
Ωστόσο «θα συλλεχθεί επαρκή ποσότητα του από το λάδι και θ΄αποσταλεί στο εργαστήριο.» annahar 3.5.17
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:29
Όπως μεταφέρεται από πολλές μιντιακές πηγές η εικόνα ξανά ρέει άφθονο λάδι στις 6.5.17. Τις προηγούμενες ώρες πλήθος πιστών έγιναν μάρτυρες του φαινομένου και επιδιώκουν να αποκτήσουν το ευλογημένο λάδι.Το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή.oummallah 7.5.17
dimpenews
ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Η EIKONA THΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΡΕΕΙ ΛΑΔΙ… (βίντεο) ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Η EIKONA THΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΡΕΕΙ ΛΑΔΙ… (βίντεο) Reviewed by Votingnow Twra on 12:30 Rating: 5
Από το Blogger.