Sologamy: Παντρέψου… τον εαυτό σου

Μια παράξενη πρόταση για τους πιο μοναχικούς ανθρώπους, οι οποίοι όμως θέλουν να βαδίσουν στον διάδρομο της εκκλησίας ή του δημαρχείου, πρωταγωνιστώντας σε μία γαμήλια τελετή, έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πρόκειται για το «sologamy», σύμφωνα με το οποίο μπορεί κανείς να παντρευτεί τον… εαυτό του.

Μάλιστα, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στον Καναδά, ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους ιστότοποι, όπου μπορεί κανείς να σχεδιάσει την τελετή του γάμου του, ακόμη και αν δεν διαθέτει έτερον ήμισυ.

«Θα το περιέγραφα σαν να λένε οι γυναίκες “ναι” στην πρόταση γάμου που τους έκανε ο εαυτός τους» δήλωσε η Έρικα Άντερσον, η οποία την ημέρα του γάμου της, ήταν σαν μια κανονική νύφη, φορώντας λευκό φόρεμα και κρατώντας λουλούδια.

Μάλιστα, η νύφη φωτογραφήθηκε στη γέφυρα του Μπρούκλιν, χωρίς σύντροφο αλλά με φόντο τον αστικό ορίζοντα της Νέας Υόρκης.

«Η Άντερσον είπε ότι κουράστηκε να την ρωτά κόσμος γιατί δεν είναι παντρεμένη. Κατά συνέπεια, ενώπιον συγγενών και φίλων, παντρεύτηκε τον εαυτό της», σύμφωνα με τον ειδησεογραφικός ιστότοπο WUSA9.

Πάντως, η 37χρονη Άντερσον πρόσθεσε, αν και… παντρεμένη, βγαίνει ραντεβού και δεν αποκλείει έναν κανονικό γάμο, αν βρει κάποιον πιο κατάλληλο σύντροφο από τον εαυτό της.

ΠΗΓΗ
Sologamy: Παντρέψου… τον εαυτό σου Sologamy: Παντρέψου… τον εαυτό σου Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.