128χρονος στην Αργεντινή ισχυρίζεται ότι είναι ο… Χίτλερ!

Ένας 128χρονος άνθρωπος στην Σάλτα της Αργεντινής ισχυρίζεται ότι είναι ο… Αδόλφος Χίτλερ και έχει περάσει τα τελευταία 70 χρόνια κρυμμένος από τον κόσμο.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο πολιτογραφημένος Γερμανός μετανάστης εξηγεί ότι έφθασε το 1945 με ένα πλαστό διαβατήριο κατασκευασμένο από την Γκεστάπο μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και με ένα νέο όνομα Herman Guntherberg.

Σύμφωνα με το worldnewsdailyreport.com ο ίδιος δήλωσε ότι αποφάσισε να βγει από την παρατεταμένη περίοδο της πλήρης απόκρυψης, καθώς η Μοσάντ, η ισραηλινή μυστική υπηρεσία, εγκατέλειψε επίσημα την καταδίωξη των Ναζί εγκληματιών πολέμου το 2016. Προτίθεται δε να δημοσιεύσει μια αυτοβιογραφία του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για να «αποκαταστήσει» την εικόνα του.

«Είμαι κατηγορημένος για πολλά εγκλήματα που δεν έχω ποτέ διαπράξει και λόγω του γεγονότος αυτού, έπρεπε να περάσω περισσότερο από το ήμισυ της ζωής μου κρυμμένος από τους Εβραίους. Έτσι έχω ήδη τιμωρηθεί. Φαίνομαι ως ο κακός της περιόδου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, επειδή έχασα τον πόλεμο, αλλά όταν οι άνθρωποι διαβάσουν την ιστορία από την δική μου σκοπιά, θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο με αντιλαμβάνονται», είπε ο Guntherberg / Χίτλερ.

Άμα ίσχυε κάτι τέτοιο, αυτό σίγουρα θα άλλαζε πολλά στην ιστορία, μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και θα έπρεπε να ξαναγραφεί. Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο απλή.

Πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου του 55 ετών, της Angela Martinez, λένε ότι ο Herman Guntherberg δεν είναι πραγματικά ο Αδόλφος Χίτλερ, αλλά απλώς ο ηλικιωμένος άνδρας πάσχει από… άνοια.

Η κ. Martinez λέει ότι ο σύζυγός της δεν είχε μιλήσει ποτέ για τον Χίτλερ, όταν πριν από περίπου δύο χρόνια άρχισε να εμφανίζει σημάδια της νόσου Αλτσχάιμερ.

Κάπως έτσι λοιπόν εξηγούνται όλα…

Ηλίας Σιατούνης
128χρονος στην Αργεντινή ισχυρίζεται ότι είναι ο… Χίτλερ! 128χρονος στην Αργεντινή ισχυρίζεται ότι είναι ο… Χίτλερ! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.