15 Υπέροχες Ιδέες για να Χρησιμοποιήσετε τα Παλιά σας Πράγματα στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας.

Πως θα διακοσμούσατε το σπίτι σας ώστε να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα και να θεωρηθείτε άτομο με γούστο;

Υπάρχουν τρόποι, που θα κάνουν το σπίτι σας να φαίνεται ασυνήθιστο, μοναδικό και εντυπωσιακό.

Επιλέξαμε κάποιες πρωτότυπες τεχνικές για την εσωτερική διακόσμηση, που θα προσθέσουν μια στυλιστική πινελιά στο σπίτι σας και δε θα σας κοστίσουν σχεδόν καθόλου χρήματα.

Παλιό ποδήλατο

Μια πρωτότυπη ιδέα για το εσωτερικό σε στυλ λοφτ, για εφηβικό δωμάτιο, για διαμερίσματα και απλά για όσους αγαπούν την ταχύτητα, την ενέργεια και τη νεότητα.

Δάσος στο σπίτι

Η φύση είναι ένα από τα κεντρικά θέματα της εσωτερικής διακόσμησης της τελευταίας δεκαετίας. Φαίνεται ότι τα ζωγραφισμένα κλαδιά και τα μέρη των δέντρων, όχι μόνο είναι όμορφα, αλλά και λειτουργικά. Κρεμάστρες, διαχωριστικά δωματίων, ράφια, όμορφες τοιχογραφίες – τα φυσικά στοιχεία τους έχουν πολλές δυνατότητες.

Μεταμορφώστε τα παλιά βαζάκια σε κάτι όμορφο

Σε κάθε σπίτι υπάρχουν παλιά βάζα αποθήκευσης σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Τώρα, θα έχουν την ευκαιρία τους να αξιοποιηθούν στη διακόσμηση. Βάζα, δοχεία αποθήκευσης, γλάστρες, διακοσμητικά τοίχου – η φαντασία δεν έχει όρια στο πως να τα χρησιμοποιήσετε.

Ξύλινη σκάλα

Και μια παλιά ξύλινη σκάλα μπορεί να είναι διακοσμητικό αντικείμενο, αφού πρώτα τη βάψετε. Μια σκάλα όχι μόνο να γίνει ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο του δωματίου, αλλά και ράφια για πετσέτες μπάνιου, βιβλία, μικροαντικείμενα ή γλάστρες.

Παλιές βαλίτσες

Μια απλή βαλίτσα μπορεί να γίνει διακοσμητικό αντικείμενο σχεδόν για κάθε στυλ – από το Art Deco στο σκανδιναβικό μινιμαλισμό. Εκτός από όμορφο και λειτουργικό, είναι και πολύ δημιουργικό.

Μια βαλίτσα μπορεί να εξυπηρετήσει ως τραπεζάκι, σταντ για περιοδικά, κουτιά αποθήκευσης, πουφ ή δίσκος σερβιρίσματος.

Μπορείτε να τις ζωγραφίσετε, να κολλήσετε ταπετσαρία, να τους δώσετε ένα πιο σύγχρονο στυλ, ή το αντίθετο, πιο vintage εμφάνιση.

Παλιό ποτιστήρι

Από ένα παλιό ποτιστήρι μπορείτε να φτιάξετε ένα εκπληκτικό διακοσμητικό κήπου, προσθέτοντας απλώς διαφορετικές χρωματιστές χάντρες.
Ή πειραματιστείτε με το φως, προσθέτοντας σε ένα μικρό ποτιστήρι φωτάκια. 
15 Υπέροχες Ιδέες για να Χρησιμοποιήσετε τα Παλιά σας Πράγματα στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας. 15 Υπέροχες Ιδέες για να Χρησιμοποιήσετε τα Παλιά σας Πράγματα στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας. Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.